Στα πόδια του ο Ιωνικός

Στα πόδια του ο Ιωνικός

Στο ντεμπούτο του Λουκά Καραδήμου η ομάδα της Νίκαιας λύγισε τη Ρόδο (2-0), μετά από μία επεισοδιακή εβδομάδα.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 20/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άφησε πίσω ο Ιωνικός την ήττα από την Προοδευτική και τους κραδασμούς που προκάλεσε στο εσωτερικό του, επιστρέφοντας στον δρόμο των επιτυχιών. Στο ντεμπούτο του Λουκά Καραδήμου στην τεχνική ηγεσία, η ομάδα της Νίκαιας λύγισε στη Νεάπολη τη Ρόδο (2-0) και παρέμεινε στην κορυφή, έστω κι αν πλέον έχει χάσει το πλεονέκτημα που διατηρούσε στη μάχη τίτλου με τον Εργοτέλη.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να μπουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα προηγούμενοι στο σκορ, χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε στο 45' ο Αργυρίου με κοντινή προβολή, εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα. Ένα λεπτό νωρίτερα, μάλιστα, ο Καραλής είχε «σημαδέψει» δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 55' ο Πέεφ εξαπέλυσε δυνατό συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή και έγραψε το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι από το 58' ο Ιωνικός αναγκάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σιμιτσή με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Μακρυπόδης (Αχαΐας), με βοηθούς τους Κακαφώνη (Αχαΐας) και Καρμίρη (Λέσβου).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λουκάς Καραδήμος): Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μαρής (90' Κυριακίδης), Ασάνοβιτς, Κρητικός, Καραλής (76' Μάνιας), Σιμιτσής, Αργυρίου, Πέεφ, Καμαρά (60' Μεϊμάρογλου), Ζαφειρίδης

ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Πάππος, Τζιβίλογλου, Κουρούπης (82' Καμπούρης), Πιτταράς, Δημητριάδης, Στάτης, Τορεζάνι (77' Μοσχάκης), Χατζηλιόντας, Τζιμογιάννης, Ευγενικός (69' Βολονάκης), Στεφανίδης.

(Φωτό: stoplekto.gr)