×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Παπαδήμας: «Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο της Νίκης»

Παπαδήμας: «Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο της Νίκης»

Ο σκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, εκπροσώπησε τους παίκτες της Νίκης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Πύδνα Κίτρους

από
στις 20/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Νίκος Παπαδήμας ευχαρίστησε τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια των παικτών και του προπονητή και έθεσε ως στόχο για την ομάδα την όσο το δυνατό ψηλότερη βαθμολογικά θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδήμα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο της Νίκης που για ακόμη μία φορά στήριξε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του προπονητή. Είναι στο πλευρό μας, το γνωρίζουμε κι αυτό μας βοηθά να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ήμασταν ανώτεροι και θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο, όμως αυτό δεν συνέβη. Συνεχίζουμε. Δεν τελειώνει τίποτα. Θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως κάνουμε πάντα με τον προπονητή μας. Στόχος μας είναι να πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται»

Για το αν θεωρεί την χρονιά πετυχημένη σε προσωπικό επίπεδο

«Θα θεωρήσω την χρονιά επιτυχημένη αν η ομάδα εκπληρώσει τους στόχους της. Είναι ομαδικό άθλημα και η προσωπική επιτυχία του κάθε ποδοσφαιριστή εξαρτάται από την επιτυχία της ομάδας. Εύχομαι όλοι οι συμπαίκτες μου να είναι υγιείς και να καταφέρουμε τους στόχους μας».

Πηγή: goalpost

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 16:41