Ρόδος: «Τέτοια περιστατικά μας δίνουν δύναμη»

Ρόδος: «Τέτοια περιστατικά μας δίνουν δύναμη»

Η διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για τους τραμπουκισμούς που, όπως κατήγγειλε, έγιναν έξω από το γήπεδο της Νεάπολης πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ιωνικό.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 20/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι... ψίθυροι που ακούστηκαν χθες (20/3) το βράδυ απέκτησαν συνοχή και έγιναν κείμενο, μέσω του οποίου εκφράστηκε από πλευράς Ρόδου η έντονη δυσφορία για περιστατικά που, σύμφωνα με τους ανθρώπους του νησιώτικου συλλόγου, συνέβησαν έξω από το γήπεδο της Νεάπολης, κατά την άφιξη της αποστολής των πράσινων για το ματς με τον Ιωνικό.

Στην ανακοίνωσή τους οι πράσινοι κάνουν λόγο για «τραμπουκισμούς υπό την ανοχή της αστυνομίας», παρά το γεγονός ότι, όπως συμπληρώνουν, είχαν αιτηθεί «αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας», κάτι που δεν έγινε. Ωστόσο, ο συντάκτης της ανακοίνωσης σημειώνει πως τέτοια περιστατικά δίνουν δύναμη στην ομάδα της Ρόδου, για να συνεχιστεί η πορεία της ομάδας με στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «H διοίκηση του ΑΣ Ρόδος έχει αποδείξει εμπράκτως το ήθος της και το επίπεδο της. Σε κανένα ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο μας αλλά και εκτός έδρας δεν έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Η ομάδα μας αντιλαμβάνεται κάθε αγώνα σαν μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Τα χθεσινά περιστατικά στο γήπεδο της Νίκαιας με τους τραμπουκισμούς κατά την άφιξη της ομάδας μας και υπό την ανοχή της Αστυνομίας, δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε. Ενημερώνουμε τον κόσμο πως παρά το ότι είχαμε ζητήσει και εγγράφως αλλά και προφορικά να παρθούν αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας, δυστυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο. Τέτοια περιστατικά μας δίνουν περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε χαράξει για να πάμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά μπορούμε. Από εδώ και πέρα θα πάρουμε τα μέτρα μας ώστε κανένας να μην δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα μας».