Απόλλων Καλαμαριάς VS ΠΑΟΚ : Η άλλη όψη του νομίσματος

Απόλλων Καλαμαριάς VS ΠΑΟΚ : Η άλλη όψη του νομίσματος
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 23/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Θέμα συζήτησης ,μάλιστα με μεγάλες διαστάσεις πήρε το χθεσινό άρθρο του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ το οποίο έκανε την δική του προσέγγιση σε μια διαφαινόμενη «άτυπη κόντρα» μεταξύ Απόλλων Καλαμαριάς και ΠΑΟΚ .

Οι αιχμές από την πλευρά της οικογένειας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ είναι ορατές αλλά το ίδιο ορατό είναι με μια δεύτερη ματιά πως το ποδοσφαιρικό τμήμα κατά κύριο λόγο εστιάζει σε γεγονότα που θίγουν τον Απόλλωνα και εφιστούν την προσοχή στο ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη να προασπιστεί την σημαία της κάθαρσης που ο ίδιος έχει σηκώσει έναντι όλων αυτών που έχουν καταστρέψει εδώ και δεκαετίες το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν επιθυμούσε επί της ουσίας να προσβάλει ή να θίξει τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ αλλά να χτυπήσει το καμπανάκι σε αυτές τις κρίσιμες τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος.

Συνεπώς το νόμισμα έχει δυο πλευρές και  ο καθένας μπορεί να δει τόσο τις ανακοινώσεις αλλά και τις αντιδράσεις από την δική του σκοπιά.