Μανούρας: Δεν κάνουμε χάρη σε κανέναν!

Μανούρας: Δεν κάνουμε χάρη σε κανέναν!

Λίγες μέρες μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου (2-2), ο 26χρονος τεχνικός των Μαύρων Αετών ξεκαθάρισε πως η ομάδα του χτυπάει όλα τα παιχνίδια.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 23/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν κοίταξαν απλά στα... μάτια τον ισχυρό αντίπαλό τους, αλλά κατάφεραν να του στερήσουν δύο πολύτιμους βαθμούς από την προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη football league! Οι Μαύροι Αετοί υποχρέωσαν τον Ολυμπιακό Βόλου να φύγει με απώλειες από το Ελευθεροχώρι, πετυχαίνοντας αποτέλεσμα από εκείνα που γράφονται στην ιστορία νεοφώτιστων -σε μία κατηγορία- ομάδων και, μάλιστα, με σχετικά βραχύχρονη ιστορία. Λίγες ημέρες μετά το ισόπαλο 2-2 με τους ερυθρόλευκους, ο Νίκος Μανούρας σημείωσε μέσω του pamebala.gr πως η ομάδα του χτυπάει όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου, και το ίδιο θα κάνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Σε ακόμη ένα παιχνίδι αποδείξαμε τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχουμε σαν ομάδα. Δείξαμε ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα κόντρα σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Όπως έχουμε δείξει, χτυπάμε όλα τα παιχνίδια, χωρίς να κάνουμε χάρη σε κανέναν! Απομένουν επτά αγωνιστικές στις οποίες καλούμαστε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να αναρριχηθούμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».