Άγιος Ιερόθεος: Προβάδισμα η «λύση εκ των έσω»

Άγιος Ιερόθεος: Προβάδισμα η «λύση εκ των έσω»

Ο Δημήτρης Βαφειάδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία, πιθανόν μέχρι το τέλος της σεζόν.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 24/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Υπό άλλες συνθήκες, η προπονητολογία στην παρούσα φάση «θα έδινε και θα έπαιρνε» στον Άγιο Ιερόθεο. Ποιος δεν θα 'θελε, άλλωστε, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μίας ομάδας που εκπέμπει υγεία και κατέχει την 4η θέση στην κατάταξη του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής; Το προχωρημένο χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται το πρωτάθλημα, μια και απομένουν μόλις επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή του, πείθει τους διοικούντες τον σύλλογο πως δεν υπάρχει λόγος για πρόσληψη τέταρτου προπονητή μέσα στη σεζόν, αν -πέρα από τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη- συμπεριλάβουμε και τον Ισίδωρο Σταυριανό, υπό την καθοδήγηση του οποίου είχε ξεκινήσει η προετοιμασία. 

Σε αυτό το σημείο, είναι απαραίτητο να επισημανθεί πως οι ιθύνοντες του Άγιου Ιερόθεου αρνούνται κατηγορηματικά πως το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιήσει επαφές με τον Ηλία Καλοπήτα με θέμα συζήτησης την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα «liganews.gr».

Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι Περιστεριώτες έχουν καταλήξει στην απόφαση να παραδώσουν τα ηνία στον Δημήτρη Βαφειάδη μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρόκειται για λύση εκ των έσω, αφού ο εκλεκτός της διοίκησης Ρούσσου αποτελεί τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του συλλόγου. Παρ' όλα αυτά, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τυχόν εξέλιξη που θα αλλάξει τα τωρινά δεδομένα.

Όσον αφορά στην απερχόμενη κατάσταση, οι κιτρινόμαυροι δεν διστάζουν να εκφράσουν την πλήρη ικανοποίησή τους για το έργο του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου, δηλώνοντας κατενθουσιασμένοι με τη συνεργασία και τα αποτελέσματά της. Εξάλλου, οι υπεύθυνοι δεν κρύβουν ότι προσπάθησαν με αλλεπάλληλες ενέργειες και προτροπές στον 42χρονο προπονητή να ανατρέψουν την απόφασή του, με τον τελευταίο να αποδεικνύεται αμετάπειστος.