×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Γεμάτες» προπονήσεις στη Δόξα Δράμας

«Γεμάτες» προπονήσεις στη Δόξα Δράμας

Με προπονήσεις «γεμάτες» σε όγκο δουλειάς συνεχίζεται όλη την εβδομάδα η προετοιμασία των παικτών της Δόξας Δράμας

από
στις 24/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με την ευκαιρία της αγωνιστικής αδράνειας, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει ανεβάσει κατά πολύ τους ρυθμούς της καθημερινής δουλειάς προκειμένου να διατηρήσει τους παίκτες του σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του παιχνιδιού με τον Εορδαϊκό αλλά κυρίως του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά.

Στα ευχάριστα είναι σίγουρα η γρήγορη επιστροφή του Τάσου Παγώνη καθώς ο έμπειρος αμυντικός ανεβάζει ρυθμούς στην προπόνηση και γίνεται προσπάθεια να είναι διαθέσιμος κόντρα στην ομάδα της Εορδαίας. Ο Κύδωνας Καρλόπουλος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και την επόμενη εβδομάδα θα φανεί ξεκάθαρα αν θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι. Δύο παίκτες βρίσκονται στις τάξεις του ελληνικού στρατού, ο Τάσος Καράδαης που στις 6 Απριλίου θα έρθει στην Δράμα και ο Φώτης Δουμάνης που τώρα είναι στην Τρίπολη και αναμένεται να μετατεθεί και αυτός σε μονάδα της Δράμας.

Οι παίκτες της Δόξας θα προπονηθούν το πρωί της Παρασκευής και στην συνέχεια θα πάρουν ρεπό το Σαββατοκύριακο, διάστημα στο οποίο δεν θα γίνει κάποιο φιλικό.  Άλλωστε στο γήπεδο της ομάδας θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα ο τελικός της ΕΠΣ Δράμας ανάμεσα στις ομάδες της Προσοτσάνης και του Ξηροπόταμου. Ωστόσο υπάρχει η σκέψη να γίνει το καθιερωμένο φιλικό, το απόγευμα της επόμενης Δευτέρας, για όσους δεν αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό.

Πηγή: sportdrama