Πολλαετίδης: Πατάει καλύτερα η ομάδα

Πολλαετίδης: Πατάει καλύτερα η ομάδα

Επανήλθαν τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του Αιολικού, μετά και τη νίκη επί του Φωστήρα.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 24/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Αιολικός σταθεροποιήθηκε στον δρόμο των επιτυχιών, μετά και την επικράτηση επί του Φωστήρα (2-0), εξέφρασε ο Γιάννης Πολλαετίδης. Μάλιστα, στάθηκε στη σημασία της νίκης που είχε πετύχει η ομάδα του την προηγούμενη αγωνιστική στη Θήβα.

«Ασφαλώς, η ομάδα πατάει καλύτερα τώρα, μετά και τη νέα νίκη. Μας έδωσε μεγάλη ώθηση η νίκη που κάναμε στη Θήβα, σε ένα ματς που παίζαμε με δέκα πάικτες από το ξεκίνημα. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Δεν σταματάμε! Δεν νομίζω ότι πλέον θα έχουμε πρόβλημα με την παραμονή. Μπροστά μας έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Χαλκίδα, ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος» τόνισε σχετικά ο προπονητής του νησιώτικου συλλόγου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην ομάδα του Ταύρου. Χαρακτηριστικά, υπογράμμισε: «Ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα που πέρασε από τη Μυτιλήνη. Ο Φωστήρας ήταν άκρως ανταγωνιστικός, είχε τις ευκαιρίες του, ενώ στο τελευταίο μισάωρο μας έκλεισε στο μισό γήπεδο. Μας απειλούσε βέβαια με σέντρες, που έψαχναν τον Κρολ, όμως θα μπορούσε ευκολα ο Φωστήρας να έχει ισοφαρίσει. Ωστόσο, είχαμε την τύχη να έχουμε και σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά μας. Πιστεύω πως θα βρει τις νίκες που χρειάζεται για να μην μπλέξει σε περιπέτειες».