×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μήνυση Καλαϊτζίδη σε μέλη της διοίκησης του ΑΟΚ!

Μήνυση Καλαϊτζίδη σε μέλη της διοίκησης του ΑΟΚ!

«Φωτιά» στο επικείμενο κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟΚ και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς βάζει η χθεσινή γνωστοποίηση της πληροφορίας περί ύπαρξης εκκρεμούς μήνυσης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη κατά μελών της διοικούσας επιτροπής των «αργοναυτών».

από
στις 28/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η μήνυση αφορά τον πρόεδρο της επιτροπής Θεόδωρο Μήτρα και τα μέλη Βασίλη Κελεμένη και Αντώνη Αντωνίου και έχει να κάνει με όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα του α’ γύρου και συγκεκριμένα την ανακοίνωση με βαρείς χαρακτηρισμούς που εκδόθηκε κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον των ανθρώπων του ΑΟΚ, οι οποίοι μόλις χθες ενημερώθηκαν από τη δικαιοσύνη για την ύπαρξη της μήνυσης. Σε επικοινωνία της «Μetrosport» τόσο με τον επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής, Θεόδωρο Μήτρα, αλλά και με τον Βασίλη Κελεμένη, οι οποίοι δεν ήταν σε θέση να δώσουν λεπτομέρειες, αφού, όπως αμφότεροι τόνισαν, την Τρίτη θα παραλάβουν το δικόγραφο από το δικαστήριο.

Στον αντίποδα, από την πλευρά του Απόλλωνα επιβεβαιώνουν πλήρως την ύπαρξη της μήνυσης, επισημαίνοντας, παράλληλα, για τη χρονική στιγμή της ειδοποίησης των ανθρώπων που μηνύθηκαν πως πρόκειται απλά για θέμα συγκυρίας.