×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Διγκόζης: «Για τον εαυτό μας και την αξιοπρέπειά μας απέναντι στην Καλαμαριά»

Διγκόζης: «Για τον εαυτό μας και την αξιοπρέπειά μας απέναντι στην Καλαμαριά»

Για την ιστορία, τον εαυτό τους και την αξιοπρέπεια τους θα παλέψουν οι παίκτες της Καβάλας στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα σύμφωνα με τα όσα είπε ο Άγγελος Διγκόζης στο «Metropolis 95.5″

από
στις 30/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο προπονητής της Καβάλας υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Απόλλωνα που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Επιπλέον, τόνισε ότι εάν ο Απόλλων πάρει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς από τα επόμενα δύο παιχνίδια κατά 80% θα βγει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Το αποτέλεσμα ενδιαφέρει τον Απόλλωνα αλλά και τη Δόξα. Ενδιαφέρον υπάρχει μόνο στις ομάδες που θέλουν να ανεβούν. Εμείς θα παίξουμε για την ιστορία, τον εαυτό και την αξιοπρέπεια μας. Γιατί γνωρίζουμε ότι ακούγονται διάφορα. Ότι κάναμε με τον Λαγκαδά και τη Δόξα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και με την Καλαμαριά.

Το δείξαμε και με τον Λαγκαδά και μέσα στη Δόξα εμείς παίζουμε για την ομάδα, την αξιοπρέπεια μας και τους ανθρώπους που μας πληρώνουν. Σεβόμαστε τους εαυτούς μας και θέλουμε να σώσουμε την αξιοπρέπεια μας. Σίγουρα με τον Απόλλωνα θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε κάτι θετικό. Είναι δύσκολο γιατί ο Απόλλων είναι μέσα στις δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και αυτό βάση των αποτελεσμάτων. Έχει παίκτες που θα μπορούσαν να είναι στη Σούπερ Λιγκ και δίκαια διεκδικεί την άνοδo».

Για τη μάχη της ανόδου: «Εάν κάνει δύο νίκες ο Απόλλων ή εάν στα δύο αυτά παιχνίδια πάρει τέσσερις βαθμούς θα έχει 80% πιθανότητες να βγει. Το επόμενο δύσκολο παιχνίδι του θα είναι στο Παραλήμνι που είναι καλή ομάδα μ έμπειρους ποδοσφαιριστές».

Για το παιχνίδι του Απόλλωνα με τη Δόξα: «Και οι δύο έχουν ιστορία. Έχουν ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην Α και Β κατηγορία με εμπειρία. Είναι παιχνίδι τελικός που όποιος κερδίσει θα κάνει το μεγάλο βήμα για την κατηγορία. Είναι 50 – 50 αλλά βάση στατιστικών και εικόνας ο Απόλλων έχει δείξει μια πιο σταθερή πορεία από τη Δόξα. Εάν υπήρχε το +6 θα ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσει η Δόξα να αλλάξει κάτι. Όταν έχουμε παίξει 22 παιχνίδια και ο Απόλλων έχει 20 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα δεν χρειάζεται να πούμε κάτι εμείς. Το λένε μόνοι τους οι αριθμοί. Είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι που είναι τελικός και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά και πιθανά».

Για την προσπάθεια της Καβάλας: «Η ομάδα ήταν εφτά βαθμούς πίσω από τον πρώτο όταν ανέλαβα εγώ. Από τότε είχε βγει εκτός στόχων. Τον Ιανουάριο ρίξαμε το μπάτζετ φέραμε δυο τρία έμπειρα παιδιά για να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Εάν ήμασταν πιο τυχεροί και πιο εύστοχοι θα μπορούσαμε να έχουμε μια δύο νίκες παραπάνω. Δώσαμε λεπτά συμμετοχής στα νέα παιδιά για να πάρουν εμπειρίες και να είναι έτοιμοι για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα του χρόνου. Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εικόνα των ποδοσφαιριστών».