Ανδράλας: Θα συνεχιστεί το ροτέισον

Ανδράλας: Θα συνεχιστεί το ροτέισον

Ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ της Προοδευτικής θέλει να έχει με το τέλος της σεζόν ο νεαρός τεχνικός.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 30/03/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με τον καλύτερο και πιο επωφελή τρόπο θα επιδιώξει να διαχειριστεί ο Πάρης Ανδράλας τον χρόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της σεζόν. Το γεγονός ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει βαθμολογική πίεση στην Προοδευτική, επιτρέπει στον νεαρό τεχνικό να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, που θα του δώσουν τη δυνατότητα να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για όσα αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πρόθεσή του, για παράδειγμα, είναι να συνεχίσει να πορεύεται πάνω στη λογική της εναλλαγής προσώπων στην ενδεκάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι, όπως κάνει δηλαδή τις τελευταίες εβδομάδες. Γύρω από αυτό τον άξονα κινήθηκε η τοποθέτησή του στο pamebala.gr, επ' αφορμή της εκτεταμένης παύσης στις επίσημες υποχρεώσεις λόγω διακοπής και... ρεπό!

«Στη Ρόδο μπήκαν παιδιά που είχαν να παίξουν αρκετό καιρό (σ.σ. βασικοί οι Κουσουρής, Θεοδωράκης, Ζαχαράτος, Μύρκος, ως αλλαγή ο Χρήστου) και σε καμία περίπτωση δεν φάνηκαν οι απουσίες παικτών (σ.σ δεν αγωνίστηκαν οι Πατζατζόγλου, Ατματσίδης, Ζίζηλας, Γιακούμπι). Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους! Είχαμε συγκέντρωση, παρά το γεγονός ότι μέσα στην εβδομάδα που είχε προηγηθεί, δεν είχαμε τόσο συγκέντρωση, γιατί είχαμε μείνει στο ματς με τον Ιωνικό» σχολίασε αρχικά ο προπονητής των βυσσινί, για να συμπληρώσει: «Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, έχουμε τώρα και το ρεπό, επομένως είναι ευκαιρία να φρεσκαριστεί η ομάδα. Το ροτέιτον θα συνεχιστεί και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Κάποια παιδιά δεν θα παίξουν με τον Ηλυσιακό την επόμενη εβδομάδα και θα αγωνιστούν κάποια άλλα. Αυτό που θέλουμε, είναι να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα και την πιο ολοκληρωμένη άποψη με το τέλος της σεζόν».

Πάντως, ο Πάρης Ανδράλας ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά πως σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως αντιπάλου η Προοδευτική θα αγωνίζεται για τη νίκη: «Δεν πρόκειται να πάμε σε κανένα παιχνίδι αδιάφοροι ή να μην έχουμε στόχο. Παίζουμε για την ιστορία της ομάδας και τους εαυτούς μας».  

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 17:59