×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μοιρασιά στο ηλειακό ντέρμπι

Μοιρασιά στο ηλειακό ντέρμπι

Σε ένα αρκετά αμφίρροπο, συνολικά, και νευρικό ματς για την 24η αγωνιστική στον 3ο Όμιλο, στη Βάρδα ο ΠΑΟΒ κι ο Αστέρας Αμαλιάδας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 σκορ.

από
στις 02/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έτσι, οι “πράσινοι” διατηρήθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας (στο +4 από την Χαλκίδα που πλέον πέρασε αυτή τρίτη και στο +5 από την Ερμιονίδα η οποία επέστρεψε μεν στο δικό της γήπεδο του Κρανιδίου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών έπειτα από σχεδόν δυόμιση χρόνια(!), αφού στο ενδιάμεσο χρησιμοποιούσε το Δημοτικό Ερμιόνης, αλλά με ευρεία ήττα από τον Παναργειακό στο ντέρμπι της Αργολίδας).

Η ομάδα της Βάρδας σε σχέση πάντως με αυτές τις δυο, δεν έχει κάνει ακόμα ρεπό για τον Β’ γύρο (θα το κάνει την προσεχή αγωνιστική), ενώ έχει να παίξει εκτός με τη Χαλκίδα κι εντός με την Ερμιονίδα.

Όλα αυτά σε σχέση με την προσπάθεια που θα συνεχίσει ως το τέλος του πρωταθλήματος για την κατάκτηση της τιμητικής δεύτερης θέσης στον Όμιλο, και πίσω μόνο από την Παναχαϊκή.

– Ενώ οι “βυσσινί” βρίσκονται στην 5η θέση, ισόβαθμοι με Παναρκαδικό και Αιολικό. Συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία τους από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά, αλλά και με στόχο να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στο φινάλε.

* Στο πρώτο μέρος, υπήρχε μια ελαφρά εδαφική υπεροχή του Αστέρα ο οποίος είχε μπει πιο δυνατά, αλλά και χωρίς ιδιαίτερη φάση για κάποια από τις δυο ομάδες τουλάχιστον στο πρώτο μισάωρο.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν στην καλύτερη στιγμή τους να κερδίσουν πέναλτι στο 32′ το οποίο έγινε πάνω στον Π. Πολίτη και που εκτέλεσε εύστοχα ο Νικολόπουλος για το 1-0 ανοίγοντας το σκορ.

Ο Αστέρας πάντως, έφτασε στην ισοφάριση στο 44′ για το 1-1 με τον Παρασκευόπουλο.

* Στην επανάληψη, στο 49′ μακρινό δυνατό φάουλ του Μπαρμπαρούση για τον Αστέρα κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 60′ από κεφαλιά πάσα του Γούρμου νέα κεφαλιά του Νικολόπουλου από πολύ καλή θέση έδιωξε δύσκολα όσο και σωτήρια ο Τσάμης.

Στο 65′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαρδούσης κι ο Αστέρας συνέχισε με δέκα παίκτες.

Έτσι άλλαξαν οι ισορροπίες σε βάρος της Αμαλιαδίτικης ομάδας (η οποία εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Αχαιού Σπηλιωτόπουλου και για τη φάση του πέναλτι). Αλλά το 1-1 έμεινε κι ως τελικό σκορ, αφού παρά την αριθμητική υπεροχή του ο ΠΑΟΒ δεν έκανε σημαντική ευκαιρία στο διάστημα που απέμενε, πέραν μιας κεφαλιάς του Νικολόπουλου στο 70′ που μπλόκαρε χωρίς μεγάλη δυσκολία ο Τσάμης και μιας προβολής του Γούρμου στο 76′ που πέρασε άουτ.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Καρούτης (75′ Μητρόπουλος), Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Βατσής (65′ Αγουρίδης), Γούρμος (85′ Καλογερόπουλος), Ντόμας, Σαμπανέι.

Ο Αγουρίδης ήταν ανέτοιμος από τραυματισμό και μπήκε μόνο ως αλλαγή, ενώ ο Κοκκίνης ήταν τιμωρημένος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Λαζ. Σέμος): Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος (88′ Παπουτσής), Μπαρδούσης, Αρβανίτης, Μπράβος, Κασάπης, Σταθάτος (46′ Οντβόνγκ), Μπαρμπαρούσης, Γκαντιάγκα, Παρασκευόπουλος (66′ Ζόρο)

Πηγή: iliaoikonomia