Προσωρινά με Κατσανίκα ο Ιάλυσος

Προσωρινά με Κατσανίκα ο Ιάλυσος

Ο νεαρός γυμναστής θα καθοδηγήσει τους ερυθροκίτρινους στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΟ Ατσαλένιου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η επόμενη μέρα από την αποχώρηση του Μάρκου Στεφανίδη, βρίσκει την τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου να μην έχει βρει ακόμη τον... εκλεκτό της. Ο Μιχάλης Χατζηνικήτας και οι συνεργάτες του έχουν καταστήσει σαφές πως δεν βιάζονται να προχωρήσουν στην πρόσληψη νέου προπονητή, στάση που πιθανόν συνομολογεί πως στον νησιώτικο σύλλογο δεν υπάρχουν φόβοι ή ανησυχίες σχετικά με την παρουσία της ομάδας και στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Το μόνο βέβαιο είναι πως οδηγίες στους ποδοσφαιριστές, στο παιχνίδι με τον ΠΟ Ατσαλένιου το ερχόμενο Σάββατο, θα δώσει ο Γιάννης Κατσανίκας. Ο λόγος για τον γυμναστή της ομάδας, μέχρι πρότινος συνεργάτη του Μάρκου Στεφανίδη, αλλά και του Ηλία Φυντάνη νωρίτερα.

Μετά το σαββατοκύριακο θα αποφασίσει οριστικά ο «ισχυρός» άνδρας του συλλόγου αν θα κινηθεί για την πρόσληψη έμπειρου τεχνικού ή αν θα δώσει την ευκαιρία στον Γιάννη Κατσανίκα να οδηγήσει τον Ιάλυσο στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, κάτι που μάλλον θα εξαρτηθεί και από το αποτέλεσμα στο ματς του Σαββάτου.  

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 11:07