Κολλιάκος: Η ομάδα βρίσκεται σε σωστό δρόμο

Κολλιάκος: Η ομάδα βρίσκεται σε σωστό δρόμο

Ο νεαρός τεχνικός του ΑΟ Ζευγολατιού αισιοδοξεί ενόψει της αναμέτρησης με τον Φωστήρα.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η θέση στην οποία βρίσκεται ο ΑΟ Ζευγολατιού μετά από 24 αγωνιστικές στον 3ο όμιλο, το πιο λογικό θα ήταν να προκαλεί κατήφεια στις τάξεις του. Κι, όμως, στον σύλλογο της Κορινθίας δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για τη συνέχεια, αλλά και την πίστη τους πως τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα στην ομάδα να πανηγυρίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Την πίστη του αυτή εξέφρασε και ο Παντελής Κολλιάκος, μιλώντας στο pamebala.gr λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το κρίσιμο, εντός έδρας ματς με τον Φωστήρα. Ασφαλώς, δεν αρνήθηκε να σχολιάσει και την πρόσφατη ισοπαλία στη Θήβα την περασμένη Κυριακή.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουμε κάτι. Ήμασταν με το... μαχαίρι στον λαιμό, παρ' όλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε βαθμό. Για πρώτη φορά μέσα στη φετινή χρονιά η ομάδα είναι για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές αήττητη. Δείχνει ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο» σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ελπίζουμε πως θα δώσουμε συνέχεια την Κυριακή. Μακάρι! Σεβόμαστε τον Φωστήρα, ομάδα με τεράστια ιστορία. Άλλωστε, όλες οι ομάδες σε αυτή τη φάση είναι εξίσου επικίνδυνες».