×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Έπεσε χρήμα στην Πύλο!

Έπεσε χρήμα στην Πύλο!

Έγιναν πληρωμές στον Τσικλητήρα, μέσα με Παναργειακό Πήλιος, Σβίγγος.

από
στις 07/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η διοίκηση του Τάσου Καραλή φάνηκε συνεπής σ’ αυτά που είχε υποσχεθεί την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα υπήρξαν πληρωμές στην ομάδα του Τσικλητήρα. Οι κοκκινόμαυροι πήραν μέρος των οφειλομένων ενώ όπως έχει τονιστεί από την διοίκηση θα υπάρξει μια ακόμη καταβολή την Μεγάλη Εβδομάδα.

Οι Πυλιώτες έχουν πλέον αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στο μεγάλο ματς που ακολουθεί την Κυριακή με τον Παναργειακό. Μετά το τεράστιο διπλό στο Λουτράκι, τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και ψυχολογίας, είναι σημαντικό να υπάρξει συνέχεια γιατί σε διαφορετική περίπτωση η νίκη επί των οράνιε θα… πάει στράφι.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν καθώς οι κόκκινες κάρτες των Κερμενίδη, Μάνικου έχουν βάλει τον Νίκο Κακαλέτρη στην διαδικασία αναζήτησης των καλύτερων εναλλακτικών. Ο τεχνικός του Τσικλητήρα δεν στέκεται ποτέ σε απουσίες καθώς εκφράζει εμπιστοσύνη σε όλο το έμψυχο που έχει στην διάθεσή του οπότε σ΄ αυτό το μήκος θα κυμανθεί και τώρα.

Έτσι κι όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Μάνικου, αυτός ενδέχεται να είναι ο Σβίγγος ο οποίος είχε επωμιστεί τον ίδιο ρόλο και στην Μεγαλόπολη όπου είχε χτυπήσει ο Παναγόπουλος. Μεσοεπιθετικά, ο Πήλιος αναμένεται να είναι αυτός που θα ξεκινήσει αντί του Κερμενίδη.

Όπως και να’ χει πάντως οι ροσονέρι θα μπούν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο ώστε να κάνουν καλό Πάσχα ξεφεύγοντας, στο μέτρο που αυτό είναι δυνατόν, από το άγχος της παραμονής.
Πηγή: sport365