«Αγκαλιά» με τη σωτηρία ο Ιάλυσος!

«Αγκαλιά» με τη σωτηρία ο Ιάλυσος!

Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Ρόδου χωρίς να δυσκολευτεί απέναντι στον ΠΟ Ατσαλένιου (3-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 08/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το πλέον αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία έκανε σήμερα (8/4) ο Ιάλυσος! Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο, η ομάδα της Ρόδου υπέταξε χωρίς δυσκολίες τον -αδιάφορο βαθμολογικά- ΠΟ Ατσαλένιου, του οποίου επικράτησε με 3-0, για να ξεφύγει κατά έντεκα βαθμούς από την τελευταία θέση, που οδηγεί σε υποβιβασμό στα τοπικά. Υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιάννη Κατσανίκα και κάτω από το βλέμμα του νέου προπονητή του, Αλέξανδρου Αλεξιάδη, που παρακολουθούσε το ματς από την εξέδρα, ο Ιάλυσος πήρε νωρίς το προβάδισμα, αφού μόλις στο 14' ο Φυλακούρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Δελαπόρτα. Στο 48' ο τελευταίος μετατράπηκε σε δράστη και με διαγώνιο πλασέ μετά από κεφαλιά πάσα του Χατζηφούντα έκανε το 2-0, ενώ στο 88' ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Χατζηπέτρου.

Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης, με βοηθούς τους Λιαμπότη και Λεοντακιανάκο (Αθηνών).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιάννης Κατσανίκας): Χειμωνέττος, Αμείμαστος, Σταυλάς (71' Χατζηπέτρος), Φυλακούρης, Αρχοντούλης, Ρίκκα, Ρεκλείτης, Σπάρταλης (76' Κρεκούκιας) Καρπαθάκης, Δελαπόρτας, Χατζηφούντας (83' Μπαρμπαγιάννης)
ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Πρωτογεράκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης (87' Λυδάκης), Σταθόγλου, Σακλαμάκης (61' Ντραγκότι), Πετράς, Αμντουραχμάνι, Μπουτσάκης, Γιαννόπουλος (83' Ξυλούρης)

(Πηγή: news12.gr)