Λύγισε τον Πανθηραϊκό ο Ερμής Ζωνιανών

Λύγισε τον Πανθηραϊκό ο Ερμής Ζωνιανών

Εδραιώθηκε στην πρώτη επτάδα του 4ου ομίλου η ομάδα του Γιώργου Πετράκη (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διαχώρισε τη θέση του από το γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας ο Ερμής Ζωνιανών, εδραιώνοντας την παρουσία του στην 7η θέση. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη επικράτησε με 2-1 του Πανθηραϊκού, στο παιχνίδι που σήμανε την επιστροφή του Μανόλη Παπαματθαιάκη στα Ζωνιανά ως αντίπαλος μετά από περίπου δέκα μήνες. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παράπονα από τη διαιτησία του Κουναλάκη (Ηρακλείου).

Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (45') ο Ανυφαντάκης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα με το στήθος (1-0), με τον Πανθηραϊκό να φτάνει στην ισοφάριση στο 57' χάρη σε κεφαλιά του Γιόνδη μετά από συνδυασμό με τον Κριτσά. Τρία λεπτά αργότερα (60') ο Ερμής έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί πάλι, όταν ο Ταβλαδωράκης έστειλε την μπάλα αρχικά να χτυπήσει στο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει άουτ σε εκτέλεση πέναλτι. Οι πράσινοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι στο 83', ο Ρόβας αστόχησε επίσης, αφού νικήθηκε από τον Ζωντό, όμως στην επιστροφή της μπάλας πλάσαρε εύστοχα από κοντά για το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Βοηθοί του Κουναλάκη ήταν ο Σγουράκης και η Βογιατζιδάκη (Πειραιά).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Ταβλαδωράκης, Πλουσής Β. (13' λ.τρ. Ρόβας), Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Φαμπίνιο, Πουλάκης, Πασιαλής (70' Τοπούζης), Πλουσής Δ., Σκουτέλης (80' Λαδιανός)

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Σαββίδης (85' Παπίτσας), Λούκα, Φύτρος (80' Συνολάκης), Λαζαρίδης, Γιόνδης, Κριτσάς, Περιάλης (50' Μυρθιανός).