Έκανε... περίπατο ο Ιωνικός

Έκανε... περίπατο ο Ιωνικός

Με χατ τρικ του Καραλή η ομάδα της Νίκαιας «ξεμπέρδεψε» από την υποχρεώση με την Τριγλία Ραφήνας (4-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ιωνικός έκανε... περίπατο στον αγώνα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (9/4) στο γήπεδο της Νεάπολης με αντίπαλο την Τριγλία Ραφήνας. Η ομάδα της Νίκαιας πήρε με άνεση τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς επικράτησε με 4-0 του αντιπάλου της για να παραμείνει στην κορυφή του 4ου ομίλου με δύο βαθμούς διαφοράς από τον Εργοτέλη. Μπροστάρης για τους κυανόλευκους ήταν ο Καραλής, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, έχοντας θετική παρουσία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από εκείνο με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έφτασαν κόντα στο γκολ όταν ο Καμαρά «σημάδεψε» δοκάρι, με το σκορ να ανοίγει τελικά στο 39' χάρη σε διαγώνιο σουτ του Καραλή. Στο 69' ο ίδιος παίκτης κοντρόλαρε και πλάσαρε για το 2-0, ενώ στο 77' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 86' ο Καμαρά με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Διαιτητής ήταν ο Ζαράνης (Κυκλάδων), με βοηθούς την Δέτση και τον Αραβίδη (Αθηνών).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λουκάς Καραδήμος): Ιωσήπου, Παντελίδης, Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Προβατίδης, Ζαφειριδης, Μαρής, Πέεφ (46' λ.τρ. Σαπαλίδης), Μάνας (57 Σιμιτσής), Καραλής (87' Αργυρίου), Καμαρά

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δήμιζας, Καμβύσης, Ζαφειρόπουλος, Μακρής (40' λ.τρ. Μπιταξής), Μαντζώρος, Παπασάββας, Κότσι, Καρβουνίδης (79' λ.τρ. Τσακυργιάννης), Ποτουρίδης (71' Νικολόπουλος), Καλογιάννης, Τσάγκαρης.