Βαθμό-βαθμό η Ηλυσιακός!

Βαθμό-βαθμό η Ηλυσιακός!

Η ομάδα του Ζωγράφου παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Προοδευτική (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον υπέρ πάντων αγώνα για την αποφυγή του υποβιβασμού εξακολουθεί να δίνει ο Ηλυσιακός και καταπώς φαίνεται, θα το κάνει μέχρι την τελευταία αγωνιστική! Η ομάδα του Ζωγράφου υποχρεώθηκε σε ακόμη μία «λευκή» ισοπαλία (0-0), αυτή τη φορά με αντίπαλο την Προοδευτική, την οποία αντιμετώπισε ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου. Πάντως, έστω κι έτσι η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου έφτασε στο +2 από την ΑΕΚΚ ΙΝΚΑ, που δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι κιτρινόμαυροι πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα, είχαν ευκαιρίες και θέληση, όμως δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Μπαντίκου. Να σημειωθεί ότι οι βυσσινί ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπανικόλα στο 91' με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής ήταν ο Κόλλιας, με βοηθούς τους Λέκκα (Αργολίδας) και Τριαντάφυλλο (Κορινθίας).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Σηφάκης, Μέξης, Πιπίνης (28' λ. τρ. Ρόππας), Ντούμπερετ, Μπίρης, Αμανατίδης, Κούντου, Μάλτσι (83' Πουλάκης), Ξαγοράρης, Θαναηλάκης (66' Κάλφας), Ιωάννου

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Κουσουρής (72' Κανελλόπουλος), Παπανικόλας, Ξυγκάκης, Ντάλλας, Ζίζηλας, Πέππας (62' Ζαχαράτος), Μπελέρης, Χρήστου (51' Μανιδάκης), Λέκκας, Ατματσίδης.