Κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Βεστάκη στη Ραφήνα (vid)

Από κανονική θέση έφυγε ο έμπειρος επιθετικός, στη φάση που πέτυχε το γκολ με το οποίο, αν μετρούσε, θα έπαιρνε το προβάδισμα η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ κόντρα στη Θύελλα.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Μύρων Σηφάκης μετά το τέλος του αγώνα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας, τόνισε μεταξύ άλλων πως ο αγώνας κρίθηκε στο γκολ που πέτυχε ο Βεστάκης στο 33', γκολ που όμως δεν μέτρησε, καθώς ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό της αναμέτρησης, Μουμπογιατζόγλου.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την έκβαση που θα είχε ο αγώνας αν η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έπαιρνε το προβάδισμα σε εκείνο το χρονικό σημείο, είναι σίγουρο όμως πως στη συγκεκριμένη περίπτωση η ομάδα των Χανίων και ουραγός της βαθμολογίας στον 4ο όμιλο έπεσε θύμα άδικης απόφασης. Όπως προκύπτει και από το σχετικό βίντεο, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων καλύπτεται από τον αμυντικό της Θύελλας που βρίσκεται στα δεξιά του, την ώρα που η μπάλα φεύγει από τα πόδια τον συμπαίκτη του, Τσίτα. Ωστόσο, ο Πειραιώτης επόπτης χάνει την -ομολογουμένως δύσκολη- φάση και σηκώνει το σημαιάκι του, υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Βεστάκη, που δευτερόλεπτα μετά πλάσαρε εύστοχα για να πετύχει ένα γκολ που ποτέ δεν μέτρησε.
Δείτε στο 1:25 του βίντεο την επίμαχη φάση.