×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Προπόνηση και… καλό Πάσχα στην Καβάλα

Προπόνηση και… καλό Πάσχα στην Καβάλα
από
στις 13/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τη Μ. Τετάρτη οι παίκτες του ΑΟΚ προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα. Τη Μ. Πέμπτη, όπου είναι και η τελευταία φορά πριν το Πάσχα. Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα. Ο Καλλιβωκάς δεν αγωνίστηκε στην Ελευθερούπολη αφού έχει πάρει άδεια και θα επιστρέψει με τους υπόλοιπους την Τρίτη. Ο Κυζιρίδης τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο φιλικό με τον Ορφέα και θα απουσιάσει για λίγες μέρες από τις προπονήσεις.

Ο ΑΟΚ έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα στις 23 Απριλίου με τον Αλμωπό Αριδαίας στο «Ανθή Καραγιάννη». Μετά το Πάσχα το ενδιαφέρον περισσότερο θα επικεντρωθεί σε διοικητικό επίπεδο, όπου θα φανούν οι προθέσεις των ανθρώπων της Διοικούσας Επιτροπής. Τα σενάρια είναι αρκετά για την επόμενη μέρα της ομάδας.
Θα συνεχίσουν όλα τα μέλη της τωρινής διοικούσας; Θα αποχωρήσουν όλα τα μέλη της τωρινής διοικούσας; Θα συνεχίσουν κάποια μέλη με τη βοήθεια νέων συμμάχων; Θα βρεθεί επενδυτής; θα μείνει η ομάδα στον Ερασιτέχνη; Αυτή τη στιγμή δε μπορεί κανείς να μιλήσει με σιγουριά.

Πηγή: proininews