×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Κρίσιμο το επόμενο δεκαήμερο για τα διοικητικά της Καβάλας

Κρίσιμο το επόμενο δεκαήμερο για τα διοικητικά της Καβάλας

Το επόμενο δεκαήμερο ξεκαθαρίζει το διοικητικό…

από
στις 20/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κρίσιμο είναι το επόμενο δεκαήμερο για τα διοικητικά του ΑΟΚ. Οι άνθρωποι της Διοικούσας θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τις προθέσεις που έχουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.  Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μια απογοήτευση στα μέλη της Διοικούσας για τη αγωνιστική χρονιά που φεύγει και που δεν ολοκληρώνεται όπως θα την ήθελαν οι πάντες.

Οι ίδιοι δεν είναι αρνητικοί να βοηθήσουν και την επόμενη σεζόν όμως δε θέλουν να σηκώσουν μόνοι τους το οικονομικό βάρος. Θέλουν να είναι δίπλα στον ΑΟΚ, όμως  να βρεθούν «σύμμαχοι» που αυτοί πλέον να έχουν μεγαλύτερο ρόλο μέσα στην ομάδα. Προς το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε η στις αρχές της επόμενης θα συναντηθούν Ερασιτέχνης και Διοικούσα όπου εκεί θα οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις.

Ο Ερασιτέχνης ήδη έχει αρχίσει κάποιες κινήσεις για την επόμενη μέρα ενώ αν δε βρεθεί κάτι, ίσως παίξει και βασικό ρόλο στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Υπάρχει επενδυτής στον ορίζοντα;

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο παρά μόνο σενάρια και κάποια φημολογία για γνωστό επιχειρηματία. Η φημολογία έχει αναπτυχθεί μάλιστα προ καιρού. Το αν θα υπάρχει συνέχεια θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Η δήλωση του Χάρη Παππά στους «93,7» ότι κινείται προς την κατεύθυνση να βρεθεί επενδυτής, συζητήθηκε αλλά ο ίδιος δε θέλησε να πει παραπάνω πράγματα αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Πηγή: proininews