×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ανάρπαστα τα εισιτήρια για το Παραλίμνιο από τον κόσμο του Απ. Καλαμαριάς

Ανάρπαστα τα εισιτήρια για το Παραλίμνιο από τον κόσμο του Απ. Καλαμαριάς

Μπορεί να πέρασαν δέκα μέρες από τον θρίαμβο επί της Δόξας Δράμας, όμως οι φίλαθλοι του Απόλλωνα δεν έχουν… ξενερώσει και φυσικά θέλουν όσο τίποτα να σταθούν σε ακόμη ένα παιχνίδι στο πλευρό της ομάδας τους. Ο λόγος;

από
στις 21/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η επισφράγιση της ανόδου με μία ακόμη νίκη, στο τελευταίο μάλιστα εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν, με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Παραλίμνιο Σερρών!

Όχι βέβαια ότι με τρίποντο εξασφαλίζεται και μαθηματικά η άνοδος, αλλά όπως ομολόγησαν και οι ίδιοι οι κοκκινόμαυροι, ο σκοπός θα έχει επιτευχθεί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, αφού έπονται τρία εντός έδρας παιχνίδια, με αντιπάλους που πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να αποσπάσουν κάτι από τον Απόλλωνα (θα χρειάζεται 4 πόντους σε 3 αγώνες με Εορδαϊκό, Καρδία και Αλμωπό). Ο κόσμος δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγώνα και ήδη η διοίκηση εξασφάλισε χθες 300 εισιτήρια για τις ανάγκες τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες, οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς θα πρέπει να προμηθευθούν εισιτήριο από τα γραφεία δηλώνοντας συμμετοχή για την δωρεάν μετακίνησή τους. Η διοίκηση μάλιστα έχει ναυλώσει και δωρεάν λεωφορείο για όσους δεν μπορέσουν να μεταβούν στις Σέρρες με το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ομάδας μέχρι και αύριο (ώρες  10:00 – 17:00), ή στον κ. Αβραάμ Περσίδη  (τηλέφωνο 2310 452 293).

Πηγή: metrosport