×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Καβάλα: Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη για την... επόμενη μέρα

Καβάλα: Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη για την... επόμενη μέρα

Την πρώτη του συνέντευξη ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, παραχώρησε στους «93,7» ο Γιώργος Λουπέλης. Περισσότερο αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα που αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

από
στις 21/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ερώτηση: Ακούγετε έντονα ότι η Διοικούσα που διαχειριζότανε τα της ποδοσφαιρικής ομάδας, έχει πρόθεση να αποχωρήσει. 

Απάντηση:  Οι χρηματοδότες της ομάδας τα δυο τελευταία χρόνια που έχουν περάσει έχουν ματώσει οικονομικά και σωματικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Απέδειξαν οι άνθρωποι ότι αγαπάνε την ομάδα και γι` αυτό πληρώσανε όλα αυτά που πληρώσανε.  Παρά το γεγονός ότι η ομάδα και τις δυο φορές ήταν εκτός στόχων, συνέχισαν να πληρώνουν. Το τοπίο μαζί τους θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα. Θα συζητήσουμε μαζί τους να δούμε τις προθέσεις τους και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει, μπορεί κάποιοι μεμονωμένα να συνεχίσουν η μπορεί να συνεχίσουν όλοι μαζί. Μη ξεχνάτε ότι ένας από τους χρηματοδότες είναι και ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ο Σωτήρης Δεληκάρης.

Από τη στιγμή που δεν έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους δε μπορούμε να ξέρουμε. Επίσης δεν ξέουμε τι θα γίνει στο πρωτάθλημα, ακούγεται ότι μπορεί να ανέβει και ο δεύτερος, που θα είναι η Δόξα Δράμας.

Οικονομικά σίγουρα έχουν κουραστεί σε μια κατηγορία που δεν έχει έσοδα ενώ μόνο πληρώνεις. Είναι άνθρωποι που καθημερινά έχουν τις δουλειές τους. Δεν είναι άνθρωποι που κάθονται σ` ένα γραφείο που τους έρχονται τα εκατομμύρια για να τα ξοδεύουν. Το ραντεβού ανάμεσα μας, το χειρίζεται ο Σωτήρης ο Δεληκάρης που είναι συνδετικός κρίκος κατά κάποιο τρόπο.

Ερώτηση: Σε περίπτωση που δε συνεχίσει η Διοικούσα Επιτροπή η δε βρεθεί επενδυτής,    τη   μπορεί ο Ερασιτέχνης να σηκώσει το βάρος;

Απάντηση: Θα κάνουμε αρχικά μια πρόσκληση ενδιαφέροντος αν δεν γίνει κάτι με τη Διοικούσα Επιτροπή. Σε κάθε όμως περίπτωση η ομάδα θα προχωρήσει. Το Δ. Σ έχει άτομα που είχανε εμπειρία η την αποκτήσανε στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ειδικά σε αυτή την κατηγορία. Οπότε δε φοβόμαστε να προχωρήσουμε την ομάδα.  Σίγουρα αν θα έρθει ένας επενδυτή που θα μπορέσει να δημιουργήσει πολλά πράγματα, θα πάμε πολύ καλύτερα. Σε καμία περίπτωση η ομάδα δε θα την αφήσουμε μόνη.

Μην ξεχνάτε το προηγούμενο παράδειγμα στη Δ` Εθνική όπου αν δεν είχαμε πάρει τους μείον βαθμούς, ίσως να βγαίναμε και πρώτοι. Λέγαμε πριν τις εκλογές του Ερασιτέχνη να ερχόταν και νέα πρόσωπα να ασχοληθούν, όμως δεν ήρθε κανένας.  Εμείς συνεχίζουμε και δε φοβόμαστε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ξεφύγουμε από τη Γ` Εθνική. Ολοι το θέλουμε.  Η ομάδα θα προχωρήσει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάει για πρωταθλητισμό. Είμαστε αισιόδοξοι.

Ερώτηση: Κυκλοφορούν αρκετά σενάρια για επενδυτές. Υπάρχει κάτι το χειροπιαστό;

Απάντηση:  Αυτή τη στιγμή το συμβούλιο του Ερασιτέχνη, δε μας έχει ενοχλήσει κανένας.

Ερώτηση:  Σε μια πορεία πρωταθλητισμού για τη νέα περίοδο, τι μπάτζετ θα χρειαστεί;

Απάντηση: Αλλάζει η κατηγορία, αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής. Ανάλογα με τις ομάδες που θα κυνηγήσουν την άνοδο. Μην ξεχνάτε ότι ο πρώτος δε βγαίνει με τη μια στη επόμενη κατηγορία, θα χρειαστούν του χρόνου αγώνες μπαράζ.  Μπορεί να βγεις άνετα πρώτος στον όμιλο σου αλλά να είσαι τελευταίος στα μπαράζ.

Δε μπορούμε να πούμε νούμερα. Μπορεί να ξεφύγει το μπάτζετ η να βγεις πρώτος με λιγότερα χρήματα.  Στη Δ` Εθνική ξεκινήσαμε με 30-35 χιλιάδες και ανεβήκαμε στις 105 χιλιάδες.

Ερώτηση: Τι δεν έγινε σωστά φέτος;

Απάντηση: Είναι μια μεγάλη ιστορία. Εγώ πιστεύω ότι όλα έγιναν σωστά από την πλευρά τους  αλλά δε τους βγήκε στους ανθρώπους.

Κάτι δεν κόλλησε.  Προπονητικές γνώσεις δεν έχω. Δε μπορώ να κρίνω τον προπονητή. Βάση αποτελεσμάτων απέτυχε.  Ότι ζήτησε ο Ταουσιάνης του το φέρανε. Οι άνθρωποι πληρώσανε. Έγινε λάθος σχεδιασμός.  Δεν ξέρω για πιο λόγο. Δεν ήμουν από αυτούς που έκαναν κουμάντο στη Διοικούσα. Εγώ δε μπορώ να κάνω τον έξυπνο σε κάποιους που πληρώνουν.

Ερώτηση: Πως είναι οι σχέσεις με τους Παλαιμάχους; Φαίνεται ότι έχουν απομακρυνθεί από την ομάδα.

Απάντηση: Εγώ προσωπικά μιλάω με τους περισσότερους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα.  Βρισκόμαστε για καφέ κτλ. Μου είπανε ότι χρειαστούμε, θα έρθουν κοντά μας να βοηθήσουν.

Ερώτηση:  Ο Ερασιτέχνης Καβάλας μήπως πρέπει να πιέσει περισσότερο το Δήμο Καβάλας για κάποια θέματα όπως π. χ το χόρτο;

Απάντηση: Πολλά πράγματα γίνονται αλλά δεν ακούγονται. Οι άνθρωποι είναι πάντοτε κοντά μας ανεξάρτητα ποιος είναι ο Δήμαρχος. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με τη Δημαρχία. Από εκεί και πέρα ζητάνε όλα τα τμήματα ενώ έχουν πέσει τα οικονομικά των Δήμων. Υπάρχει και τρομερός έλεγχος. Το χόρτο το χειρίζεται ο κ. Βακιρτζής που μιλάει συνέχεια με το γεωπόνο και σίγουρα υπάρχει μεγάλη βελτίωση.

Το γήπεδο είναι Δημοτικό, δεν είναι ιδιωτικό. Στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» λειτουργούν και πολλοί άλλοι σύλλογοι.  Πιέζουμε πάρα πολύ αλλά ορισμένα πράγματα δε γίνονται με την πίεση. Υπάρχουν νόμοι που πλέον  δεν επιτρέπουν πολλά πράγματα με επιχορηγήσεις κτλ. Προσπαθείς να περάσεις ένας πρόβλημα και σου βγάζουν άλλα δέκα. Δεν κάνουμε πλάτες σε κανέναν. Αυτό είναι σίγουρο.