×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Παίζει» φιέστα με Ρέμο στην Παναχαϊκή!

«Παίζει» φιέστα με Ρέμο στην Παναχαϊκή!

«Τα όρια είναι για να τα ξεπερνάμε» λένε συνήθως ειδικοί και μη… Το πρόβλημα όμως είναι όταν τα όρια ξεπερνιούνται, αλλά όχι προς τα πάνω, αλλά προς τα κάτω.

από
στις 21/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κάτι ανάλογο συνέβαινε κατά τα προηγούμενα χρονιά στην περίπτωση της Παναχαικής, η οποία πλέον , έχοντας επιστρέψει για τα καλά στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου , μόνο χαρά, ενθουσιασμό και υπερηφάνεια μας γεμίζει. Όχι, μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι , που αποδεδειγμένα ετοιμάζει βαλίτσες για Football League, αλλά και όσον αφορά την στρατηγική διαχείριση της εικόνας και της προβολής των «ροσονέρι».

Ειδικότερα , ως προς αυτό, δε χωράει αμφιβολία πως έχει ονοματεπώνυμο και φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Αντιπροέδρος της Λουξ, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας και εσχάτως επικεφαλής της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» . Έτσι , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «PatrasGossip» , μετά την παρέλαση αστέρων από το γήπεδο της Αγυιάς , αυτών της Εθνικής Ελλάδος του 2004 και την αποθέωση τους , σειρά παίρνει ακόμη ένα μεγάλο όνομα .

Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο, εστιάζοντας συγκεκριμένα στον Αντώνη Ρέμο. Ο οποίος , δεδομένης της βαθιάς φιλίας και συνεργασίας που έχει αναπτύξει με τον «Δαυίδ των αναψυκτικών» – βλέπε Λουξ ως βασικό χορηγό στις μουσικές του περιηγήσεις – φέρεται να ετοιμάζει βαλίτσες για την μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου. Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, με χρονικό ορίζοντα το τέλος της αγωνιστικού περιόδου (που δεν αργεί να έρθει) και πάλι στην Αγυιά, ώστε να γιορταστεί με μια μεγάλη φιέστα η κατάκτηση του πρωταθλήματος.