×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Τελειώνει την άνοδο, ξεκινά με εκκαθάριση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Τελειώνει την άνοδο, ξεκινά με εκκαθάριση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Την Κυριακή στο Παραλίμνιο ο Απόλλων έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να «τελειώσει» ουσιαστικά με την άνοδο, με νίκη επί του συνονόματου, καθώς στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια στην έδρα του (με Εορδαϊκό, Καρδία και Αλμωπό) θεωρείται απίθανο να κάνει δύο γκέλες (ήττα και ισοπαλία).

από
στις 22/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, λοιπόν, ο Απόλλων μπορεί να επιστρέψει «τροπαιοφόρος» και να έχει μαζί του ουσιαστικά και το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία, με νίκη απέναντι σε μία από τις πιο δυσκαταμάχητες ομάδες του Πρωταθλήματος. Οι ροσονέρι έχουν αποδείξει φυσικά ότι δεν… σταματούν πουθενά και ότι ο βασικός τους αντίπαλος φέτος είναι ο κακός τους εαυτός. Που ουδείς πιστεύει ότι μπορεί να εμφανιστεί πλέον, αρκεί φυσικά, όπως ζητά και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης από τους ποδοσφαιριστές του, να παραμείνουν όλοι σοβαροί μέχρι το τέλος.

Ο Νίκος Γεωργιάδης δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και σίγουρα αν τελικά απουσιάσει θα είναι σοβαρή απώλεια, όπως φυσικά και των Καλαϊτζίδη – Καλογέρη. Το πιθανότερο είναι πως θα τους αντικαταστήσουν οι Φάμπιο, Καπίας (επιστρέφει) και πιθανώς ο Λιόνης (ή ο Ζώτος). Παράλληλα, με όλα αυτά φαίνεται πως σιγά – σιγά θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και διαδικασίες για την νέα σεζόν, καθώς η άνοδος επιτάσσει τη δημιουργία νέας (ή την αναβίωση της παλιάς) ΠΑΕ. Επ’ αυτού μάλιστα θα γίνουν ραντεβού σύντομα και είναι πιθανό να παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου από τον ερασιτέχνη, με την ατζέντα πάντως να περιλαμβάνει κι άλλα ζητήματα.

Πηγή: metrosport