×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Έμεινε «ζωντανός» με ανατροπή ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας!

Έμεινε «ζωντανός» με ανατροπή ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας!

«Ζωντανός» στη διεκδίκηση της παραμονής παρέμεινε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, ο οποίος στον «τελικό» απέναντι στην Αμβρακία Κωστακιών, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου επιβλήθηκε με 2-1 και την ξεπέρασε στη βαθμολογία, βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη.

από
στις 23/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η λύση για την ομάδα της Πιερίας που βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 10′ από τον Σιδηρόπουλο ήλθε από τον Γιάννη Λαζαρίδη, ο οποίος αφού ισοφάρισε στο 14′, ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη-ανάσα στο 74′, φέρνοντας τον Αχιλλέα στο +2 από τον υποβιβασμό και τη σημερινή του αντίπαλο και σε θέση να «κρατάει την τύχη στα χέρια του» στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

 
Το «φιλμ» του αγώνα
10′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Σιδηρόπουλος με βολ πλανέ άνοιξε το σκορ για την Αμβρακία.
14′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Αμβρακίας και δυο σουτ των παικτών του Αχιλλέα που απέκρουσε η άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Λαζαρίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Πιερίας.
23′ Δυνατό σουτ του Ασπροποταμίτη, έπεσε στη γωνία του και έδιωξε ο Κούζας.
27′ Ο Νταλάκας δε μπόρεσε να πλασάρει τον Κούζα.
41′ Σουτ του Σιδηρόπουλου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κούζα.
42′ Πλασέ του Μανίκα, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Αμβρακίας.
48′ Οι αμυντικοί της Αμβρακίας αποσώβησαν το 2-1 διώχνοντας πάνω στη γραμμή.
74′ ΓΚΟΛ! 2-1: Σουτ του Λαζαρίδη μέσα από την περιοχή της Αμβρακίας, ο Βαρέλης έδιωξε όμως ο Λαζαρίδης πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-1.
90′ Σουτ του Λάιου, ο οποίος δέχτηκε σέντρα από τα αριστερά, όμως ο Βαρέλης απέκρουσε και στη συνέχεια η άμυνα των φιλοξενούμενων απομάκρυνε.
90’+ Αποβολή του Μανίκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Παγωνίδης, Πετρουζέλης, Φωκαΐδης (Δημηνάς), Λάιος, Καμπερίδης (Τουλκερίδης), Νάκας, Μανίκας.

Αμβρακία Κωστακιών: Βαρέλης, Τάσιος, Βασίλας, Μπεζεβέκης, Παπαρούνης, Βερλέκης, Κωστακιώτης, Ασπροποταμίτης, Σιδηρόπουλος, Νταλάκας, Παππάς.

Πηγή: katerinisport