Θριάμβευσε ο Πανθηραϊκός!

Θριάμβευσε ο Πανθηραϊκός!

Η ομάδα της Σαντορίνης επιβλήθηκε με 4-1 της Κηφισιάς, που ολοκλήρωσε το ματς με οκτώ παίκτες!

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 24/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μία... ανάσα ή, αλλιώς, έναν βαθμό μακριά από τη σωτηρία και με μαθηματικό τρόπο βρίσκεται ο Πανθηραϊκός, μετά την επικράτησή του επί της Κηφισιάς με το εντυπωσιακό 4-1! Η ομάδα της Σαντορίνης κατάφερε με ανατροπή του σκορ να φτάσει σε ένα θριαμβευτικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που ολοκλήρωσε το ματς με οκτώ παίκτες.

Με το... καλημέρα ο Φαρινόλα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με σουτ (0-1), όμως η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους, που αφού προειδοποίησαν με το γκολ που πέτυχε ο Λαζαρίδης στο 3' και το οποίο δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για επιθετικό φάουλ, έφτασαν σε ευρεία νίκη. Στο 43' ο Γιόνδης πέτυχε ένα καθοριστικό τέρμα για την έκβαση του αγώνα με διπλή προσπάθεια μετά από ενέργεια και σέντρα του Κορτσινίδη, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Λαζαρίδης έκανε το 2-1 από κοντά μετά από πάσα του Περιάλη. Στο 53' ο Έσλερ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Βλαντή, ενώ στο 56' ο Σουλελές ακολούθησε τον ίδιο δρόμο, βλέποντας απευθείας την κόκκινη κάρτα. Πλέον, όλα είχαν γίνει πιο εύκολα για τους νησιώτες, που σημείωσαν άλλα δύο γκολ σε μία ευρεία επικράτηση. Στο 77' το τέρμα του Γιόνδη δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ στη φάση, όμως τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε τη σέντρα του Κορτσινίδη και με κεφαλιά έγραψε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ζώνας με σουτ μετά από ασίστ του Μυρθιάνου στο 86'. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 91' αποβλήθηκε και ο Τεγούσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα από πλευράς Κηφισιάς.

Βοηθοί του Βλαντή ήταν οι Κορώνας και Λιακώνης (Πειραιά).

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης (42' λ. τρ. Μυρθιανός), Λούκας, Σαββίδης, Κρίτσας (80' Δρόσος), Φύτρος, Λαζαρίδης (68' Ζώνας), Περιάλης, Γιόνδης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Καλδέλης (46' Γουμάγιας), Μουσταφίδης, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Γεωργόπουλος, Σουλελές, Ταμπάκης, Κυριαζής (75' Γκέζος), Παναγιωτόπουλος (60' Σπηλιωτάκης), Φαρινόλα.