Μοιρασιά για Εθνικό και Θύελλα Ραφήνας

Μοιρασιά για Εθνικό και Θύελλα Ραφήνας

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο Μοσχάτου (2-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 24/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Πλούσιο« ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Μοσχάτου το απόγευμα της Κυριακής. Εκεί, ο Εθνικός Πειραιά και η Θύελλα Ραφήνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο υπεροχής. Οι πράσινοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, αφού στο 25' πήραν την πρωτοπορία στο σκορ χάρη σε σουτ του Γκίκα, ενώ στο 32' διπλασίασαν τα τέρματά τους με σουτ του Ζέκιο. Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να μειώσουν μόλις στο 52' με κοντινή προβολή του Λεωνιδόπουλου μετά από πάσα του Κατίδη. Η ισοφάριση για το 2-2 ήρθε λίγο πιο μετά, αφού στο 65' ήταν το ματς, όταν ο Παυλάκης με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Κατσιούλη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 76' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χατζησάββας, αφήνοντας με δέκα ποδοσφαιριστές την ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Δημαράκης (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους Λεοντακιανάκο και Ματσούκα (Αθηνών).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Πίσσας, Γερόλυμος, Μπένα (44' λ.τρ. Χατζησάββας), Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος (46' Κομνηνός), Μαργαρίτης (46' Σωπάσης), Κατίδης, Μάναλης, Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Κατσιούλης, Γκίκα, Παπαδόπουλος, Φύτρος, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης (44' λ. τρ. Μαστρογιαννούδης), Χαρακτίδης, Δημητρίου, Ζέκιο (46' λ. τρ. Βαζέχα (78' Ανδρεαδάκης)), Μανουσάκης, Αράπι.