Πέρασμα... ελπίδας ο Ηλυσιακός

Πέρασμα... ελπίδας ο Ηλυσιακός

Η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου επικράτησε με 2-0 στη Ρόδο επί της ομώνυμης ομάδας.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 24/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με την «πλάτη στον τοίχο» έπαιζε ο Ηλυσιακός στη Ρόδο το απόγευμα της Κυριακής (23/4) για την 26η αγωνιστική του 4ου ομίλου, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίθηκαν και έφτασαν σε μεγάλη νίκη με 2-0 απέναντι στην ομώνυμη ομάδα! Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου κατάφερε με αυτό τον τρόπο να παραμείνει πάνω από την τελευταία θέση, που οδηγεί σε υποβιβασμό. Από την άλλη, δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» τη σωτηρία η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου και συνεχίζει την προσπάθειά της.

Μόλις στο 5' ο Ιωάννου έβαλε μπροστά τους κιτρινόμαυτους με διαγώνιο πλασέ μετά από ασίστ του Πουλάκη, ενώ στο 93' ήταν η σειρά του Ξαγοράρη να σκοράρει, αξιοποιώντας την ασίστ του Ιωάννου και γράφοντας με πλασέ το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Αλιάγας (Δυτικής Αττικής), με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Κεφαλιάκο (Πειραιά)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Πάππος, Τζιμογιάννης, Καμπούρης, Ιμεραλιλάι, Κωνσταντίνου, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Τορεζάν (63' Ολιβέιρα), Στεφανίδης, Μοσχάκης, Πιτταράς (74' Αμανατίδης)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Σηφάκης, Μέξης, Ρόπας, Πιπίνης, Ντούμπερετ, Αμανατίδης, Πουλάκης (33' Ξαγοράρης), Φλέγκας, Ιωάννου, Μάλτσι, Θαναηλάκης (55' Σαμιώτης (63' λ.τρ. Τσινιάς)).