×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Έντονη αντίδραση της Κηφισιάς για τους ορισμούς της ΚΕΔ

Έντονη αντίδραση της Κηφισιάς για τους ορισμούς της ΚΕΔ

Ανακοίνωση για τους ορισμούς της ΚΕΔ στο ματς της για την 27η αγωνιστική εξέδωσε η Κηφισιά.

από
στις 27/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η αθηναϊκή ομάδα επιτίθεται στην αρμόδια αρχή για την απόφασή της, να διαιτητεύσει τον αγώνα της με τον Ερμή Ζωνιανών, τριάδα από την ΕΠΣ Χανίων.

Αναλυτικά:

«Χωρίς έλεος…. Αυτή η έκφραση ταιριάζει απόλυτα στην τελευταία απόφαση της ΚΕΔ σχετικά με τον ορισμό των «αρχόντων» της προσεχής 27ης αγωνιστικής του ταλαίπωρου Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Τα λόγια πλέον περιττεύουν μπροστά σε αυτό που εξελίσσεται στην πιο κρίσιμη αγωνιστική καμπή. Η ηθική ούτως η άλλως μεταφράζεται πάντα κατά παραγγελία όποτε είναι σχεδόν παράλογο και παράδοξο να μιλάμε για τίμια και χωρίς καμία έξωθεν παρεμβολή εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ενημερώνουμε τους αρμόδιους ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

Ο τυχαίος ορισμός των Πουματζίδη, Μαρνέζου και Τσιλίκα οι οποίοι προέρχονται από τον Σύνδεσμο Διαιτητών της Ε.Π.Σ. Χανίων στην αναμέτρηση μας με τον Ερμή Ζωνιανών, παραπέμπει σε μεθόδους που ήταν καν θέλουμε να φανταστούμε, αποτελεί επιτομή του un-fair και του αθέμιτου ανταγωνισμού. Ευτυχώς που δεν όρισαν τον πρόεδρο της συμπαθούς ομάδας ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ να διαιτητεύσει αυτό τον κρίσιμο αγώνα. Σίγουρα, οι της ΚΕΔ περιόρισαν την Κρήτη στην φαντασία τους από τους 4 νόμους που αποτελείται στον εξής 1 (τυχαία επιλογή αυτόν των Χανίων).

Βέβαια και ζητάμε την αλλαγή του συγκεκριμένου τρίου και βέβαια είμαστε σίγουροι ότι αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί. Είναι πασίγνωστη η στοϊκότητα αυτού του κονκλάβιου που ορίζει πάντα κατά το δοκούν χωρίς να λογαριάζει ομάδες, ιστορίες , προσωπικότητες, προσπάθειες και αξιοπρέπειες. Κύριοι, σταματήστε να προκαλείτε και να παίρνετε αποφάσεις που φτάνουν τα όρια της απρέπειας. Κύριοι, δεν μπορείτε να κρατήσετε στοιχειωδώς ούτε τα προσχήματα. Κύριοι σας προτείνουμε τυπικά βέβαια να συμμορφωθείτε. Κύριοι, έλεος…

Υ.Γ. : Ο ορισμός αυτός θα ήταν χωρίς υπόνοιες αν στον αγώνα του Ιωνικού οριζόταν διαιτητής από το Συνδέσμου της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου και στου Εργοτέλη από τον αντίστοιχο της Ε.Π.Σ. Πειραιώς».