Τρίποντο σωτηρίας ο Τσικλητήρας Πύλου!

Τρίποντο σωτηρίας ο Τσικλητήρας Πύλου!

Η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη λύγισε τον Αιολικό (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 29/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ίσως την πιο σημαντική νίκη από το ξεκίνημα της σεζόν πέτυχε σήμερα (29/4) ο Τσικλητήρας Πύλου, κάνοντας πραγματικό... άλμα προς τη σωτηρία του! Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου, η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη επικράτησε με 1-0 του Αιολικού και έφτασε στους 29 βαθμούς, έχοντας πλέον απόσταση οκτώ βαθμών από τους ουραγούς Δόξα Μεγαλόπολης και ΑΟ Ζευγολατιού, αλλά και δύο ματς περισσότερα... Από την άλλη, παρέμεινε στην 9η θέση και τους 31 βαθμούς η ομάδα της Μυτιλήνης.

Οι Μεσσήνιοι έψαχναν σε ολόκληρη τη διάρκεια το γκολ της νίκης, που τελικά σημειώθηκε στο 80' χάρη σε κοντινό σουτ του Ζαχαρόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γραμματικόπουλου στο 88' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής ήταν ο Καλογεράκος, με βοηθούς τους Ψαρρή (Ζακύνθου) και Ασημακόπουλο (Ηλείας).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Νίκος Κακαλέτρης): Θάνος, Σβίγγος, Καραμπάς, Ρήγας (56' Γεωργιόπουλος), Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Πήλιος, Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Τσάτσος (68' Δούνιας), Κερμενίδης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Ζάχαρης, Λάλας, Κρητικός, Τάχιας, Παληγεώργος, Κεσίδης, Ευσταθίου (76' Πάλλας), Καπταγιάννης, Μπουρούς (64' Χρήστου), Μανουσάκης, Μουδούρογλου.