Αντέχει ο Ιωνικός

Αντέχει ο Ιωνικός

Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου πέρασε νικηφόρα από τη Ρόδο και έμεινε στην πρώτη θέση (0-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 30/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το «διπλό» του Εργοτέλη στο Περιστέρι ήταν λογικό να προκαλέσει κατήφεια στις τάξεις του Ιωνικού. Παρ' όλα αυτά, στη Νίκαια «δεν το βάζουν κάτω», όντας αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τελευταίο... δευτερόλεπτο για την κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο και της ανόδου στη football league! Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής η ομάδα του Λουκά Καραδήμου πέρασε νικηφόρα από τη Ρόδο, όπου επικράτησε με 2-0 του Ιάλυσου, παραμένοντας στην πρώτη θέση μία εβδομάδα πριν από το προγραμματισμένο ρεπό της και ευελπιστώντας σε ένα «στραβοπάτημα» από πλευράς Εργοτέλη.

Με το... καλημέρα οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα (2') χάρη σε ένα εντυπωσιακό βολ πλανέ του Αργυρίου μετά από σέντρα του Καραλή (0-1), ενώ στο 80' ο Καμαρά σφράγισε το τρίποντο με δυνατό σουτ (0-2), παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Χειμωνέττου σε σουτ του Μάνας.

Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης, με βοηθούς τους Τσαλίκογλου και Βαλκάνο (Ανατολικής Αττικής).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Χειμωνέττος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπαρτάλης (82' Κρεκούκιας), Χατζηφούντας, Δελαπόρτας, Σταυλάς (74' Μπαρμπαγιάννης), Ρίκκα, Καρπαθάκης

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λουκάς Καραδήμος): Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Προβατίδης, Μαρής, Πέεφ (81' Ασάνοβιτς), Καραλής (64' Σιμιτσής), Αργυρίου (74' Καμαρά), Μάνας, Ζαφειρίδης.

(Πηγή: xxsports.org)