«Διπλό» η Κηφισιά στα Ζωνιανά

«Διπλό» η Κηφισιά στα Ζωνιανά

Η ομάδα του Μάρκου Μαυρομάτη πήρε το τρίποντο «σωτηρίας» κόντρα στον Ερμή (1-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 30/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με το... ενάμιση πόδι στη Γ' Εθνική -και- της επόμενης σεζόν βρίσκεται, πλέον, η Κηφισιά που βρίσκει μακριά από την έδρα της τους βαθμούς που χρειάζεται. Μετά το «διπλό» στο Μοσχάτο κόντρα στον Εθνικό, η ομάδα του Μάρκου Μαυρομάτη έκανε ακόμη ένα, επίσης με σκορ 2-1, αυτή τη φορά στα Ζωνιανά με αντίπαλο τον τοπικό Ερμή, που καμία σχέση δεν έχει με την ομάδα που άπαντες θαύμαζαν μέχρι τα τέλη του 2016.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι δύο ομάδες αποδείχθηκαν «στείρες», οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 60' με κεφαλιά του Καρακώστα (0-1). Πέντε λεπτά αργότερα (65') ο Χαϊκάλης έγραψε το 0-2 με νέα κεφαλιά, με τον Τοπούζη απλώς να μειώνει για το τελικό 1-2 με πλασέ στο 85'.

Διαιτητής ήταν ο Γιουματζίδης, με βοηθούς τους Μαρνέζο και Τσιλίκα (Χανίων).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Ανδρεαδάκης, Γεμιστός, Ρουμπάκης, Χατζηβασίλης, Ρουσάκης (68' Ραπτάκης), Ταβλαδωράκης, Σκουτέλης, Φαμπίνιο (85' Κοζυράκης), Καραγκιόζι, Πασιαλής, Λαδιανός (65' Τοπούζης)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Καλδέλης, Χαλκιάς, Ταμπάκης, Μουσταφίδης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Ρεντζής, Σάμιος, Σπηλιωτάκης, Παναγιωτόπουλος (84' Τασιούλης), Χαϊκάλης.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 21:45