Τρίποντο ελπίδας η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Τρίποντο ελπίδας η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Με καταιγιστική εμφάνιση στα πρώτα 70 λεπτά η ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη επιβλήθηκε με 3-2 της Ρόδου, που έχει μπει για τα καλά σε περιπέτειες.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 30/04/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε επαφή με τις θέσεις σωτηρίας και τον Ηλυσιακό παρέμεινε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, καταφέρνοντας να επιβληθεί με 3-2 της Ρόδου σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής. Από την πλευρά της, η ομάδα της Ρόδου έχει μπει για τα καλά πλέον σε περιπέτειες, καθώς απομένουν μόλις τρεις αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο.

Οι Χανιώτες άργησαν να πάρουν το προβάδισμα, αφού πέτυχαν το 1-0 μετά από 43 λεπτά αγώνα χάρη σε κοντινό πλασέ του Περδικάκη μετά από ασίστ του Σουμπασάκη. Στο 66' ο Ντεντάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με μονοκόμματο σουτ μετά από κόρνερ του Σουμπασάκη (2-0), ενώ στο 71' ο Βεστάκης ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο αντεπίθεση της ομάδας του, γράφοντας με σουτ το 3-0. Οι Ροδίτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και εν μέρει τα κατάφεραν. Στο 76' ο Πιτταράς μείωσε σε 3-1 με σουτ, ενώ στο 87' ο Τζιμογιάννης έκανε... ντέρμπι το ματς (3-2). Ωστόσο, η αντεπίθεσή τους δεν είχε συνέχεια, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Χαραλαμπάκη να δίνει το έναυσμα στους γηπεδούχους για έντονους πανηγυρισμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 90' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τζιβίλογλου.

Διαιτητής ήταν ο Χαραλαμπάκης, με βοηθούς τους Τρουλινό και Δασκαλάκη (Ηρακλείου).

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Παληγεώργος, Δημήτρης, Ντεντάκης, Καρβουνιάρης, Ζντράβκοβιτς (69' Κυτράκης), Σουμπασάκης, Αρσενίεβιτς, Τσίτας (88' Σταθινάκης), Περδικάκης (53' Βεστάκης)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Τερζόπουλος): Πάππος, Δημητριάδης (86' Βολονάκης), Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας (79' Τζιμογιάννης), Κασαπάκης, Ανδρίκος, Ιμεραλιλάι, Τζιβίλογλου, Στεφανίδης, Μοσχάκης, Πιτταράς.


(Πηγή: grandsport.gr)