×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Άγγελος Καρατζάς: «Δεν βοηθάει κανείς»

Άγγελος Καρατζάς: «Δεν βοηθάει κανείς»

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Αχαϊκή μίλησε ο παράγοντας του συλλόγου, Άγγελος Καρατζάς.

από
στις 04/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επίθεση σε αυτούς που πολεμούν την Αχαϊκή εξαπέλυσε ο Άγγελος Καρατζάς, που είναι από τους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει όσο μπορούν την ομάδα:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν βοηθάει κανείς. Eχει μείνει ο Μάκης (Σταματόπουλος), που βάζει τα περισσότερα, εγώ που επίσης βάζω χρήματα, ο Κώστας Στεργιώτης με τις ακαδημίες και ο Βασίλης Καρβουνιάρης. Κανείς άλλος δεν υπάρχει. Το μόνο που ξέρουν είναι να μας κάνουν αντιπολίτευση και να μας βάζουν τρικλοποδιές, καταλαβαίνουν όλοι για ποιους μιλάω. Ούτε η ΕΠΣ, ούτε η ΕΠΟ, ούτε ο Βρύζας υπάρχουν. Η χρονιά θα βγει, δεν υπάρχει θέμα. Δεν την αφήνουμε την ομάδα. Και ο κ. Σάκης Γκοτσούλιας έχει δείξει ενδιαφέρον.

Εγώ δεν μπορώ να καθίσω του χρόνου και να τραβήξω το ίδιο κουπί. Αν βρεθεί μία φόρμουλα για να συμμετάσχουν 20-25 άτομα, να βοηθήσω, αλλά μέχρι εκεί. Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας. Ξεκινήσαμε πρόπερσι από το πουθενά τα χτίσιμο της ομάδας στις 13 Αυγούστου για τη Γ' Εθνική και ήταν λογικό να υποβιβαστεί η Αχαϊκή. Ξοδέψαμε πολλά χρήματα για το τοπικό, την ανεβάσαμε ξανά, φέτος έγινε αυτό με την αφαίρεση των βαθμών, κερδίσαμε δύο φορές την Παναχαϊκή, κατακτήσαμε το Κύπελλο και παραμείναμε στην Κατηγορία. Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή;.

Αντί να μας επιβραβεύσει η ΕΠΟ με την κατάκτηση του Κυπέλλου, μας τιμωρεί. Πήγαν τον τελικό στις 28 Μαΐου και μας διέλυσαν. Τη Δευτέρα φεύγουν πέντε άτομα για να φαντάροι, ο Μικελάτος για την Πορτογαλία με τη Νάπολη Πατρών και για εμάς παρατείνονται τα έξοδα. Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Αν κερδίσουμε το ματς, θα παίξουμε με τον κυπελλούχο Ερασιτεχνών, δηλαδή θα φτάσουμε μέχρι τα μέσα Ιουνίου».