Βαθμό «χρυσάφι» η Θύελλα Ραφήνας

Βαθμό «χρυσάφι» η Θύελλα Ραφήνας

Η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη απέσπασε ισοπαλία στη Σαντορίνη με γκολ του Γκίκα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (1-1 με Πανθηραϊκό).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ένα υπερπολύτιμο βαθμό πρόσθεσε στη συγκομιδή της η Θύελλα Ραφήνας και «άγγιξε» τη σωτηρία! Η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη έμεινε «όρθια» στη Σαντορίνη, όπου απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από τον Πανθηραϊκό, ισοφαρίζοντάς τον στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με πρωταγωνιστή τον Γκίκα! Έτσι, έφτασε στους 26 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και ο ένας βαθμός στα δύο ματς που απομένουν, πιθανόν να αποδειχθεί αρκετός.

Κι αν η Θύελλα πλησίασε τον στόχο της με αυτό το αποτέλεσμα, ο Πανθηραϊκός τον πέτυχε και με μαθηματικό τρόπο, αφού ανέβηκε στους 30 βαθμούς, εκεί όπου ακόμα κι αν φτάσει η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, παίρνοντας το μάξιμουμ στους τρεις αγώνες που έχει να δώσει, η ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη θα υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Στο σημερινό (7/5) ματς οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 48' ο Σαββίδης επιχείρησε τη σέντρα και ο Γιόνδης με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Οι πράσινοι πίστεψαν στο θετικό αποτέλεσμα, το οποίο κατάφεραν στο 97', όταν σε σύγχυση στην περιοχή του Πανθηραϊκού ο Γκίκας έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Καρυοφύλλης, με βοηθούς τους Καρακελέ και Ζερβάκη (Πειραιά).

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Μπαμπανιώτης, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Λούκα, Σαββίδης, Κρίτσας (66' Μυρθιανός), Φύτρος, Περιάλης (88' Μποτωνάκης), Λαζαρίδης (73' Ζώνας), Γιόνδης

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Κατσιούλης, Παπαδόπουλος, Φύτρος (72' Μπότης), Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (94' Μαστρογιαννούδης), Δημητρίου, Γεροκωνσταντής (46' Ανδρεαδάκης), Γκίκα, Αράπης, Μανουσάκης.