×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Γλυκόπικρη» γεύση το «τρίποντο» με Νίκη για ΑΕ Καραϊσκάκη

«Γλυκόπικρη» γεύση το «τρίποντο» με Νίκη για ΑΕ Καραϊσκάκη

Η ΑΕ Καραϊσκάκης πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Νίκη Βόλου, με τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στους Αγίους Αναργύρους να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο ματς.

από
στις 07/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη μπήκε αποφασιστικά στο ματς, και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της ουσιαστικά φάση στο ματς. Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό και μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Κουσίδης πάσαρε στο Χαρτσιά, και αυτός από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, με σουτ, έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Τζήμα, γράφοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ που δέχτηκαν αντέδρασαν και έψαξαν την ισοφάριση, έχοντας δύο πολύ καλές στιγμές μέσα σε τρία λεπτά.

Αρχικά, στο 17′ από σέντρα του Νικλητσιώτη από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Κόλα με πλάσε με τη μια από κοντά, σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ανδρούτσου, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Γαρυφαλλόπουλος πήρε κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή, όμως από πλάγια θέση απέναντι στον Ανδρούτσο δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Καραϊσκάκη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η αρτινή ομάδα έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν σε αντεπίθεση, ο Κουσίδης άνοιξε πλάγια στον Χαρτσιά, αυτός γύρισε στο σημείο του πέναλτι και πάλι στον Κουσίδη, ο οποίος δεν βρήκε γεμάτα τη μπάλα και το πλάσε του κόπηκε από τους αμυντικούς.

Στο 32ο λεπτό, ο Πετράκος απέφυγε έναν αντίπαλο και σούταρε από μακριά, πάνω από τα δοκάρια του Ανδρούτσου. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης και στο 33ο λεπτό, ο Πετράκος πέρασε ωραία στο Δημολιό που έσπασε στο Γαρυφαλλόπουλο, με τον τελευταίο να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Από το κόρνερ η ΑΕ Καραϊσκάκης έφυγε στην κόντρα, με τον Κόλλινς να δίνει στον Ευαγγέλου που τσίμπησε την μπάλα προ του Τζήμα, που τη βρήκε λίγο, αυτή έφτασε στο Γυφτοκώστα που με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕ Καραϊσκάκης μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και στο 49′ μετά από συνεργασία Γυφτοκώστα, Ευάγγελου και Χαρτσιά, ο τελευταίος μέσα από την περιοχή και πλάγια, έκανε αδύναμο πλάσε και μπλόκαρε εύκολα ο Τζήμας. Στο 57ο λεπτό, ο Γυφτοκώστας είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 62ο λεπτό, ο Γούλας λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έκλεψε την μπάλα και έδωσε στο Χαρτσιά, που απέφυγε και τον Τζήμα, όμως το πλασέ του σταμάτησε ο Δημολιός, σωτήρια για την ομάδα του, για να έρθει όμως ο Ευαγγέλου και με κοντινή κεφαλιά να γράψει το 2-0.

Η Νίκη μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ισορρόπησε το παιχνίδι, όμως η ΑΕ Καραϊσκάκης πλησίασε και πάλι στο γκολ στο 76ο λεπτό, όταν από ωραία σέντρα του Λάμπρου, ο Ευαγγέλου σηκώθηκε μόνος, όμως σημάδεψε τον Τζήμα. Η Νίκη προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να μειώσει, όμως ο Ανδρούτσος στο 89′ έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο «παραθυράκι» του, σε φάουλ του Πετράκου. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Καψάλης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε στην μπάλα στο δοκάρι του Ανδρούτσου, με το 2-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

Η ήττα του Απόλλωνα Λάρισας στη Σεβαστή αφήνει μια ακόμα πιο πικρή γεύση στα χείλη των παιχτών, των ανθρώπων και του κόσμου της ΑΕ Καραϊσκάκης, καθώς δείχνει το πόσο σημαντικό θα ήταν η αρτινή ομάδα να είχε πάρει το ματς κόντρα στους πρωτοπόρους.

Διαιτητής : Μπεκιάρης (Καρδίτσας)  Βοηθοί : Κάνιουρας (Καρδίτσας) – Στεργιόπουλος (Καρδίτσας)

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης): Ανδρούτσος, Καψάλης, Λάμπρου, Βελέτης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας (66′ Μπεκατώρος), Κουσίδης (60′ Γούλας), Ευαγγέλου (82′ Ζυγκερίδης).

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Τζήμας, Χατζόγλου, Δημολιός, Παπαδήμας, Ναουμίδης, Πετράκος, Νικλητσιώτης (60′ Κορέτα), Βέργος, Αλεξανδρής (46′ Σκοπελίτης), Γαρυφαλλόπουλος (86′ Ματθαίου), Κόλα.

Πηγή: artagoal