Άλμα σωτηρίας ο Ιάλυσος

Άλμα σωτηρίας ο Ιάλυσος

Η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη κέρδισε τον Ερμή Ζωνιανών με ανατροπή στο σκορ (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 08/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ίσως στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι της προσπάθειάς του στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ιάλυσος φάνηκε συνεπής και έφτασε στη νίκη, που ισοδυναμεί σχεδόν με παραμονή στην κατηγορία! Η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη πήρε το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών (2-1), παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να προχωρήσει σε ανατροπή του σκορ. Από την άλλη, επρόκειτο για ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του Γιώργου Πετράκη, η οποία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στις αρχές της επανάληψης, όμως στο 50' ο Ρεκλείτης σούταρε στο δοκάρι, στην εκτέλεση πέναλτι που υποδείχθηκε για χέρι του Χατζηβασίλη. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους ερυθροκίτρινους, στο 57' ο Ρόβας σκόραρε με μακρινό σουτ και έβαλε μπροστά τους Ζωνιανούς (0-1), προκαλώντας «παγωμάρα» στο Οικονομίδειο. Παρ' όλα αυτά, δύο λεπτά αργότερα (59') ήρθε η ισοφάριση από πλευράς Ιάλυσου μετά από νέο πέναλτι που υποδείχθηκε, αυτή τη φορά για χέρι του Ραπτάκη. Ο Δελαπόρτας αποδείχθηκε ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Οι Ροδίτες πίεσαν για το νικητήριο τέρμα, που τελικά σημειώθηκε στο 83' μετά από κεφαλιά του Χατζηφούντα σε σέντρα του Καρπαθάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 90' αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση στον Σκουτέλη.

Διαιτητής ήταν ο Ιωαννίδης, με βοηθούς τους Παπανδριόπουλο και Γκολέ (Πειραιά).
ΙΑΛΥΣΟΣ (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Χειμωνέττος, Αχείμαστος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης, Χατζηφούντας, Δελαπόρτας, Ρίκκα, Καρπαθάκης
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Ανδρεάδης, Γεμιστός, Λαδιανός (62' Κοζυράκης), Ραπτάκης, Ρόβας, Ρουμπάκης, Ρουσσάκης (69' Ταβλάδωράκης), Σκουτέλης, Τοπούζης, Φαμπίνιο, Χατζησβασίλης.  


(Πηγή: news12.gr)