Οριστικά τρίτος ο Άγιος Ιερόθεος

Οριστικά τρίτος ο Άγιος Ιερόθεος

Η ομάδα του Νίκου Κούστα λύγισε την Προοδευτική (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 08/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον επίλογο που αρμόζει σε μία τέτοια χρονιά, βάζει ο Άγιος Ιερόθεος στην πρώτη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να λυγίσει και την Προοδευτική (1-0), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, για να φτάσει τους 48 βαθμούς και να «κλειδώσει» την 3η θέση στην κατάταξη του 4ου ομίλου. Από την άλλη, μετά το εκπληκτικό αήττητο σερί της, η ομάδα του Κορυδαλλού «χτίζει» και ένα αρνητικό, αφού κοντεύει να συμπληρώσει δύο μήνες χωρίς νίκη

Μόλις στο 12' ο Καφαλίδης έβαλε μπροστά τους κιτρινόμαυρους με πλασέ (1-0), ενώ στο 18' ο Θανόπουλος είχε προσπάθεια στο δοκάρι. Έκτοτε οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και έφτασαν στο τρίποντο.

Διαιτητής ήταν ο Αντ. Βλάχος (Ανατολικής Αττικής), με βοηθούς τους Πλάκα και Καντανολέων (Δυτικής Αττικής).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νίκος Κούστας): Ρουμπής, Κατσικιάς, Κάρδαρης, Μπριμπίλι, Καφαλίδης, Καραμέρης, Γκουτσούλας, Σούφλας (88' Ζηκος), Νιζάμης (64' Πανούσης), Σαγανάς, Θανόπουλος (83' Λέσι)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Νίκος Κωτσοβός): Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Ντάλλας, Πέππας (63' Ζαχαράτος), Μπέλερης (73' Ζελέκου), Κανελλόπουλος, Λέκκας, Ατματζίδης (90' Γιακούμπι).