Rangers: «Δεν έχετε κανένα λόγο να κοιμάστε ήσυχοι»

Rangers: «Δεν έχετε κανένα λόγο να κοιμάστε ήσυχοι»

Δριμύτατη επίθεση σε Βρέντζο, αλλά και σε έξι ομάδες του πρωταθλήματος, εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού (Rangers).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 08/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η εβδομάδα που προηγήθηκε της 28ης αγωνιστικής, με τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις γύρω από την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Εργοτέλη και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί, φανέρωνε σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματα που επικρατούν στη Νίκαια. Συναισθήματα που αποτυπώνονται με τον πλέον εμφατικό τρόπο στην ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (8/5) το απόγευμα οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού (Rangers), μέσω της οποίας θέτουν στο στόχαστρό τους τον πρόεδρο των Κρητικών, Γιάννη Βρέντζο, αλλά και έξι ομάδες του πρωταθλήματος!

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Νίκαια είναι μια προσφυγική γειτονιά που αποτελούταν πάντα από εργάτες και τίμιους αγωνιστές της ζωής.

Ποτέ δεν τα πηγαίναμε καλά με τα πολλά λεφτά, σε αντίθεση με τους εκάστοτε αντιπάλους μας που ως όπλο είχαν τους παράδες.

Η Νίκαια, συνεπώς και ο Ιωνικός (έννοιες συνυφασμένες) ότι πετύχαιναν ερχόταν μέσα από το πάθος και τον τσαμπουκά και φέτος ήμασταν και πάλι νικητές εκεί και εφιάλτης σας! Δείγμα του -δικαιολογημένου- φόβου σας, η εικόνα του Βρέτζου χθες στο Ζηρίνειο. Θλιβερός, μίζερος και απελπιστικά μόνος! Σε μια κερκίδα ανάμεσα στους 12 μπράβους του! Κάθε σας επίσκεψη την Αθήνα έτσι θα είναι από εδώ και πέρα, και το ξέρετε καλά πως δεν έχετε κανέναν λόγο να κοιμάστε ήσυχοι!

Υ.Γ. Κηφισιά, Άγιος Ιερόθεος, Εθνικός, ΙΝΚΑ, Ρόδος, Προοδευτική αν του χρόνου τελικά βρεθούμε ξανά αντίπαλοι θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα για όλους σας»!

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 08 Μαϊος 2017 18:09