Στον τελικό ο Ηρόδοτος!

Στον τελικό ο Ηρόδοτος!

Με μπροστάρη και σκόρερ τον Κοιλιάρα η ομάδα του Λευτέρη Βασιλειάδη απέκλεισε τον Αστέρα Βλαχιώτη (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του Κυπελλούχου Ερασιτεχνών θα έχει ο Ηρόδοτος! Η ομάδα του Λευτέρη Βασιλειάδη προσπέρασε το εμπόδιο του Αστέρα Βλαχιώτη, επικρατώντας με 2-0, και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα Σκουτάρεως, σε μία μοναδική αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 20 Μαΐου. Μπροστάρης για τους Κυπελλούχους Ηρακλείου ήταν ο Κοιλιάρας, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, για να οδηγήσει την ομάδα του εκ του ασφαλούς στην πρόκριση!

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, ο έμπειρος άσος άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 48' μετά από ασίστ του Μωραΐτη (1-0), με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει με πλασέ στο 88' σε αντεπίθεση και να διαμορφώνει το 2-0 για τον Ηρόδοτο.

Διαιτητής ήταν ο Τσαγκαράκης, με βοηθούς τους Σινιοράκη και Πετεινάτο (Χανίων).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης): Λουτριώτης, Προβυδάκης, Τσουμάγκας (23' λ.τρ. Μωραΐτης), Αχιλλέως, Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Μυλωνάς (80' Παρθενιάδης), Φραγκουλάκης (90' Κεφαλούκος), Μπερνιδάκης, Κοιλιάρας, Μπάμπης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Γαρόζης, Λιόσης, Τσουκαλάς, Τσώνης, Μπριλάκης, Τσιμικλής (81' Λεϊμονίτης), Χαλίλι (58' Σαραντόπουλος), Μπούνας, Σταμογιάννος, Χρήστου, Αράπογλου.

(Πηγή: grandsport.gr)