Άλμα σωτηρίας οι Μαύροι Αετοί!

Άλμα σωτηρίας οι Μαύροι Αετοί!

Στο πιο σημαντικό ραντεβού της χρονιάς οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μανούρα βροντοφώναξαν «παρών» (1-0 τον Εθνικό Φιλιππιάδας).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μια... ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία βρίσκονται οι Μαύροι Αετοί και μόνο με «αυτοκτονία» θα τη χάσουν! Στο πιο κρίσιμο ραντεβού της σεζόν, η ομάδα του Ελευθεροχωρίου ήταν παρούσα και πήρε τη νίκη απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας, του οποίου επικράτησε με δυσκολία, όπως άλλωστε μαρτυρά το τελικό 1-0. Αναφορικά με το συγκρότημα του Γιώργου Γιάννου, μετά και το σημερινό (10/5) αποτέλεσμα έχει μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες, παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να έχει το «πάνω χέρι» στη μάχη που γίνεται.

Στο 56' ο Βερβέρας πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ το γκολ που έμελλε να καθορίσει τον νικητή της αναμέτρησης, που έγινε στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Άτσκα στο 76' με απευθείας κόκκινη κάρτα για απώθηση αντιπάλου εκτός φάσης.

Διαιτητής ήταν ο Μπαϊραμίδης (Κοζάνης), με βοηθούς τους Ακρίβο και Μάνο (Λάρισας).

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ (Νίκος Μανούρας): Θεολόγης, Τεντολούρης, Γιαννούλας, Ρόμπος, Αετόπουλος, Κεχαγιάς (80' Φλιούκας), Σκόνδρας, Καραστέργιος, Βερβέρας (68' Μπαλτιμάς), Τσιώλης, Ιωάννου (86' Μουρίκης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μανιώτης, Ντανάι, Δημουλάς, Μαλλάτος, Τσουλιάης, Μπαστάνης, Ατσκα, Κουμπής (58' Παπακίτσος), Μπαλογιάννης (87' Τσιφλίδης), Μιχάλης