Ανέβηκε τέταρτος ο Εθνικός!

Ανέβηκε τέταρτος ο Εθνικός!

Το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη επικράτησε εύκολα του ΠΟ Ατσαλένιου (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 15/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βαθμολογικό... άλμα πραγματοποίησε ο Εθνικός λίγες μέρες μετά την αλλαγή στη διοικητική ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη διπλασίασε τις νίκες της απέναντι στον ΠΟ Ατσαλένιου (2-0) και ανέβηκε στην 4η θέση του 4ου ομίλου, που αποτελεί εδώ και μερικές εβδομάδες τον στόχο των κυανόλευκων. Από την άλλη, για ακόμη μία αγωνιστική έμεινε μακριά από νίκη η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη, που διανύει παρατεταμένη περίοδο κάμψης.

Μόλις στο 10' ο Σωπάσης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με φάουλ (1-0), με τον Παυλάκη να σκοράρει για ακόμη μία φορά φέτος, σημειώνοντας στο 17' το 2-0 με πλασέ μετά από συνδυασμό με τον Κομνηνό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να αντιστρέψουν τα δεδομένα, ωστόσο πήγε χαμένη και η μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Τριανταφύλλου και απέκρουσε ο Βουτσινάς στο 68'. Ο ΠΟΑ ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπαδομιχελάκη στο 92' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής ήταν ο Ρούσσος, με βοηθούς τους Μπουρτζοβίτη και Σπηλιώτη (Κορινθίας).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Πίσσας (46' Μαρτίνος), Γερόλυμος, Μπένας, Λεωνιδόπουλος, Μαργαρίτης, Κομνηνός (58' Μανδύλης), Κατίδης, Χατζησάββας, Σωπασής (73' Ντούλιας), Παυλάκης

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης (55' Αραβιάκης), Ρουμπάκης, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Πετράς, Φραγκιαδάκης, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι (87' Ντραγκόντι), Μπουτσάκης (42' Σταθόγλου), Τριανταφύλλου.