Έναν βαθμό μακριά από τη σωτηρία η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Έναν βαθμό μακριά από τη σωτηρία η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Η ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη πήρε τη νίκη απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας και άφησε μόνο στην τελευταία θέση τον Ηλυσιακό (3-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 15/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μόλις έναν βαθμό απέχει από την παραμονή της στην κατηγορία η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ! Η ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη κέρδισε με 3-2 την Τριγλία Ραφήνας και άφησε στην τελευταία θέση τον Ηλυσιακό. Πλέον, ο σύλλογος των Χανίων χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, παίρνοντας το προβάδισμα στο 10' όταν ο Αρσένιεβιτς μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ντεντάκης (1-0). Στο 20' ο Καρβουνιάρης έκανε το 2-0 με κεφαλιά, με τον Αρσένιεβιτς να γράφει το 3-0 με σου στο 35'. Τα πάντα, πλέον, είχαν γίνει πιο εύκολα για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε δύο γκολ για τη μείωση του σκορ στο τελικό 3-2. Στο 37' ο Μπιταξής έκανε με προβολή το 3-1, ενώ στο 82' ο Μακρής διαμόρφωσε το 3-2 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Μουρτζάκης, με βοηθούς τους Μαυρουδή και Γαρεφαλάκη (Ηρακλείου).

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης (76' λ.τρ. Καλοριζικάκης), Παληγιώργος, Αλκης, Ντεντάκης, Σταθινάκης, Κυτράκης, Αρσενίεβιτς, Τσίτας, Σουμπασάκης (59' Τσικουδάκης), Περδικάκης, Καρβουνιάρης

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δίμιζας, Καμβίσης, Κωτσαλας, Μακρής, Μπιταξής, Παπασάβας, Τσαγκαρης, Καρβουνίδης, Ποτουρίδης, Τσέβας (62' Τζαθάς), Νικολόπουλος.