Τερματοφύλακας ο… Κοντέων, στην ήττα της ΑΠΕ Λαγκαδά από τον Ορφέα Ξάνθης (0-3)!

Τερματοφύλακας ο… Κοντέων, στην ήττα της ΑΠΕ Λαγκαδά από τον Ορφέα Ξάνθης (0-3)!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 22/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με ήττα ολοκλήρωσε η ΑΠΕ Λαγκαδά τις φετινές υποχρεώσεις της, με 3-0 εντός από τον Ορφέα Ξάνθης, ωστόσο το μεγαλύτερο κέρδος ήταν η αξιοποίηση νεαρών παικτών από την Κ17 και ο τερματισμός στην τριάδα (ειδικά στον πρώτο γύρο, πρωταθλητισμός).

Ο Αλέξανδρος Κατικαρίδης άφησε εκτός πολλούς βασικούς, ενώ υπηρεσιακά (όπως είχε προαναγγείλει το «pamebala.gr» ως αρκετά πιθανή επιλογή, ελλείψει… άλλων) ξεκίνησε στα δοκάρια ο… Πέτρος Κοντέων (!), αφού δεν υπήρχε κανείς διαθέσιμος τερματοφύλακας (από Ρίζο, Καρυπίδη, Καραογλανίδη και Παπαξενίδη)!

Ο Κοντέων που φέτος έπαιξε κυριολεκτικά σε όλες της γραμμές, δηλαδή άμυνα (στον πρώτο γύρο), κέντρο (στα περισσότερα ματς του δεύτερου), επίθεση (στη νίκη 2-1 με τον Καμπανιακό, όταν πέτυχε και τα δυο γκολ) και πλέον και στον… άσο, σε μια «στροφή» στην καριέρα του στα 33!

Οι Θρακιώτες προηγήθηκαν στο 17΄ με πλασέ του Λαζαρίδη (0-1), ενώ το διπλό των «κιτρινόμαυρων» έδειξε να εδραιώνεται στο 33΄, με το 0-2 του Τορομανίδη, με σουτ εκτός περιοχής.

Ο έμπειρος μέσος του Ορφέα Θοδωρής Τορομανίδης διαμόρφωσε και το τελικό 0-3, στο 74΄ με διπλή προσπάθεια (αρχικά απέκρουσε ο Κοντέων). Από την «κυανόλευκη» Κ17 έπαιξαν οι Ζλατίντσης, Ταχόπουλος, Νιάνιος, Δανάς (ο τελευταίος από Κ15). Διαιτησία: Κατής, Δράγος (Φλώρινας), Καρδάσης (Λέσβου).


ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Κοντέων, Καραμπάς, Μουχάλης, Καραμανλής, Κρυστάλλης, Λεμονής, Πολύζος, Πολίτης, Αθανασιάδης (70’ Νιάνιος), Παυλίδης (80’ Δανάς), Ζλατίντσης (60’ Ταχόπουλος).


ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Καρά Αλή, Μαλαδένης, Μακράκης, Κατρανίτσας, Καραγκιόζης Β. (75’ Τουγιάλ), Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Τορομανίδης (85’ Λοκάρ), Χιντ Ιμέρ (70’ Χαλήλ Μπα).

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 22 Μαϊος 2017 03:46