Πρώτος και καλύτερος ο Εργοτέλης...

Πρώτος και καλύτερος ο Εργοτέλης...

Υπερείχαν οι Κρητικοί στο πρωτάθλημα που μόλις ολοκληρώθηκε και στο οποίο σφράγισαν το απόγευμα της Κυριακής την άνοδο.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 23/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην πρώτη του υποχρέωση για το 2017 γνώρισε ήττα σοκ, τη μοναδική εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Η... σφαλιάρα από τον Άγιο Ιερόθεο (2-3) για την 11η αγωνιστική στις 4 Ιανουαρίου ήταν η... δεύτερη και τελευταία φορά που οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από αγωνιστικό χώρο με σκυμμένα κεφάλια. Έκτοτε οι Κρητικοί εξαπέλυσαν αντεπίθεση τίτλου, που σταδιακά κορυφώνονταν. Χαρακτηριστικό είναι πως στους τελευταίους 18 αγώνες τους είχαν 14 νίκες και μόλις 4 ισοπαλίες, για να ολοκληρώσουν τη σεζόν με δέκα συνεχόμενες νίκες στο φινάλε. Η τελευταία καταγράφηκε το απόγευμα της Κυριακής (21/5) και ήταν αυτή που σφράγισε τον τίτλο για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου. Κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 3-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή του σκορ, για να στεφθούν πρωταθλητές σε ένα πρωτάθλημα που υπερείχαν.

Γκολ: 32' Κατσικοκέρης από κοντά (μετά από σέντρα του Σερζίνιο), 38' Κατσικοκέρης με κοντινό πλασέ (από ασίστ του Λεάλ), 65' πέν. Κατσικοκέρης (ανατροπή του ίδιου από τον Παπαδόπουλο) - 22' Ζέκιο με μακρινό σουτ

Ακυρωθέν γκολ: 6' Βελλίνης (οφσάιντ)

Διαιτητές: Σωτηριάδης, Πάγκαλος (Λασιθίου)-Αναστασάκης (Χανίων)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Μισέλ, Σερζίνιο (87' Καϊμακαμούδης), Ρουσάκης (79' Γκοτσούλιας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης (67' Μανουσάκης).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Κατσιούλης, Φύτρος, Παπαδόπουλος, Γκίκας, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης (31' λ. τρ. Μαστρογιαννούδης), Χαρακτίδης, Μπουντάκης (58' Μαστρογιαννούδης), Γεροκωνσταντής, Ζέκιο, Μανουσάκης.