Πάσχος: «Θετική κατάληξη για Δόξα στην εκδίκαση, μιλούσαμε το καλοκαίρι με τους αδερφούς Καλαϊτζίδη»

Πάσχος: «Θετική κατάληξη για Δόξα στην εκδίκαση, μιλούσαμε το καλοκαίρι με τους αδερφούς Καλαϊτζίδη»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 23/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν αίσθηση, έκανε στο «ΡΑΔΙΟ ΨΙΘΥΡΟΙ ΔΡΑΜΑΣ» και τον Σάκη Πετρόπουλο ο γενικός αρχηγός της Δόξας, Σάκης Πάσχος, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Πέρυσι το καλοκαίρι μπήκε στη Δόξα ως… από μηχανής Θεός ο Γιάννης Μπύρος, παρότι γνώρισε το πλάνο και το υψηλό μπάτζετ του Απόλλωνα. Ήθελε να «κοντράρουμε».

Ο Απόλλων μας δώρισε 6 βαθμούς το φθινόπωρο, ενώ είμαστε αισιόδοξοι για θετική κατάληξη και μεγάλη πιθανότητα ανόδου στην εκδίκαση της Πέμπτης στην Πειθαρχική, με βάση την έκθεση-καταπέλτη της Αστυνομίας.

Όσο για μια μικρή αναδρομή, στη διοίκηση Ερασιτέχνη και διοικούσας επιτροπής την τελευταία τριετία, ήταν έγκλημα ο εθελούσιος υποβιβασμός στη Γ΄ Εθνική τον Αύγουστο του 2014.

Οι διοικούντες έπρεπε να επιστρέψουν την ομάδα στον κ. Σάμιο για να αποφασίσει. Είχαμε χαμηλό μπάτζετ, 220.000, με πλεόνασμα 4.000 ευρώ.

Την επόμενη 2015-2016, «στηθήκαμε» για πρωταθλητισμό, θεωρώντας ότι ο Άρης θα είναι στη Β΄ Εθνική, που δεν έγινε και τερματίσαμε πίσω του, με έλλειμμα 6.000 ευρώ.

Ήταν μεγάλη η συνδρομή των Ηλία και Γιώργου Βουγιουκλή.

Πέρυσι αποφασίσαμε ότι αυτό το μοτίβο δεν αρκούσε και κάναμε εκλογές.

Ήρθαν οι αδερφοί Γκάνη αλλά δεν έκαναν ψηφοδέλτιο.

Τότε κάναμε κρούση στα αδέρφια Καλαϊτζίδη.

Ο Δημήτρης απάντησε ευχαριστώ για την τιμητική πρόταση, αλλά ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις εμπλοκής στον Απόλλωνα.

Σε αυτή την πορεία στυλοβάτες ήταν ο εφοπλιστής Μποδούρογλου, και οι επιχειρήσεις «raycap Αποστολίδης», «ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ» και «ΝΕΟΓΑΛ».


ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ


Στα αγωνιστικά, οι προπονήσεις για φέτος στην ομάδα του Ανέστη Τσελεμπή ολοκληρώνονται αύριο και άπαντες περιμένουν μεθαύριο την Πειθαρχική της ΕΠΟ, για την εκδίκαση της υπόθεσης Απόλλωνα Καλαμαριάς-Καρδίας, για την οποία οι «Μαυραετοί» εκτιμούν πως μπορεί να ανατρέψει τα βαθμολογικά δεδομένα, αν ληφθεί υπόψη η έκθεση της αστυνομίας.