Δυο «δρόμοι» για την Καβάλα, «μαγειρεύεται» επενδυτικό ενδιαφέρον

Δυο «δρόμοι» για την Καβάλα, «μαγειρεύεται» επενδυτικό ενδιαφέρον
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 26/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κάτι… κυοφορείται στην Καβάλα για την επόμενη μέρα του ΑΟΚ και τα «μαγειρέματα» δείχνουν από τουλάχιστον δυο διαφορετικές κατευθύνσεις, με τον Ερασιτέχνη να απευθύνει ως γνωστόν πρόσκληση ενδιαφέροντος για έλευση επενδυτή, με διορία ως τις 7 Ιουνίου.


Αφού ο Ερασιτέχνης ανέλυσε με ανακοίνωση τις συνθήκες εμπλοκής για οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο να επενδύσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «γαλάζιων», φημολογείται ότι ήδη μια κίνηση επενδυτικού ενδιαφέροντος προέρχεται από πιο… νότια, με «κομιστή» γνωστό μάνατζερ παικτών.

Μάλιστα, έντονα ακούγεται ότι στο πλευρό τους θα βρεθεί (εκτός από τον χρηματοδότη-άγνωστο… Χ) ο Χάρης Παππάς και ο Στέλιος Κατρακυλάκης, δυο «παιδιά» της Καβάλας, με… πρόσωπο στην τοπική κοινωνία.

Ο Κατρακυλάκης βέβαια διαψεύδει οποιαδήποτε ανάμειξη, αλλά πληροφορίες θέλουν εκπροσώπους του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία να έχουν ήδη πρώτο ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με εκπρόσωπο των «Αργοναυτών» (πιθανότατα πρώην μέλος του Ερασιτέχνη).

Από την πλευρά του επενδυτή, τα πρώτα σημάδια έδειχναν σχετικά αποθαρρυντικά, αναφορικά με δικλείδες διασφάλισης, αλλά το θέμα μάλλον παραμένει ανοιχτό.


Ο… ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟΣ ΠΗΧΗΣ


Χρόνος υπάρχει φυσικά για έλευση και άλλων «γαμπρών» και την υποβολή προτάσεων.

Αν δεν «περπατήσει» η έλευση χρηματοδότη, τα ηνία θα κρατήσει ο Ερασιτέχνης (κυρίως οι Λουπέλης, Δεληκάρης, Βακιρτζής), αλλά με πιο χαμηλό μπάτζετ και… χαμηλωμένο πήχη των στόχων.

Αυτά εξήγησε ο Ερασιτέχνης σε συνάντηση με τον Άγγελο Διγκόζη, επισημαίνοντας ότι το… ταμείο είναι «μείον» (οφειλές 2-3 μηνών στους παίκτες).

Πολλά θα κρίνει και ο όμιλος συμμετοχής, με ποιους αντιπάλους (ειδικά αν «φύγει» για τη Φούτμπολ Λιγκ με κάποιο τρόπο η Δόξα Δράμας) και τη γενική στάθμη ανταγωνισμού.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 26 Μαϊος 2017 03:33