Παραιτείται ο Ναρίνογλου στον Πιερικό

Παραιτείται ο Ναρίνογλου στον Πιερικό
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 27/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον Πιερικό εξέφρασε ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Ναρίνογλου, δηλώνοντας στην ιστοσελίδα «pierikosnews»:

«Εγώ δεν κάνω κωλοτούμπες στη ζωή μου, είχαμε πάρει απόφαση τα μέλη να παραιτηθούμε και κάποιοι άλλοι άλλαξαν γνώμη, εγώ δεν το κάνω.

Θα δηλώσω επίσημα παραίτηση στη γραμματεία ώστε να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου στο επόμενο Δ.Σ.»

Αντίθετα, οι Γιώργος Κουθουρίδης και Θανάσης Μπασμπανάς δήλωσαν ότι στηρίζουν τη νυν διοίκηση του Παναγιώτη Διακουμάκου, κάνοντας πλάνα για τη νέα σεζόν (τεχνικός σύμβουλος Σταύρος Διαμαντόπουλος).

Η έννοια του απόλυτου… διχασμού στους Κατερινιώτες, με αρκετά σενάρια για την επόμενη μέρα και την «καυτή πατάτα» να παραμένει στα χέρια Διακουμάκου.

Αν στο επόμενο δεκαήμερο διευθετήσει οικονομικές εκκρεμότητες, ίσως κάνει απλώς συνέλευση απολογισμού και όχι εκλογές, μένοντας στο «τιμόνι», με την επιστροφή του Τάσου Σαραηλίδη από την Ολλανδία να σηματοδοτεί πιθανότατα εξελίξεις.

Διαφορετικά, αν η νυν διοίκηση οδηγηθεί ή την… οδηγήσουν στην έξοδο, είτε θα «μπουν» στη Γ΄ Εθνική οι Γιώτης Αθανασιάδης-Γιάννης Συμεωνίδης (με τροπολογία για καθαρό ΑΦΜ ή συγχώνευση με Διαγόρα Σεβαστής), είτε οι δυο τους μαζί με τον Γιάννη Νιώπα, για «πάντρεμα» με τον Αιγινιακό και… Φούτμπολ Λιγκ.